Н У Х Т

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

07 december 2020

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Eva Ivanisova, PhD.

Лекція «Coffee: benefits, nutrition and risks» читалася для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках дисципліни «Технології харчових концентратів».

До лекції також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр», освітніх програм «Технології органічних харчових продуктів» і «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів», які зможуть використати отримані знання при вивченні дисциплін «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів», «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів», «Технології органічних харчових продуктів» та ін. Загальна кількість учасників – 75 осіб.

Лекторка висвітлила актуальні питання щодо хімічного складу сировини, способів підготовки її до виробництва, особливостей технології кави та змін, які відбуваються в процесі її виробництва. Особлива увага була приділена харчовій цінності кави, користі та ризикам її вживання. 

Проведення освітніх заходів у такому міжнародному форматі спонукають здобувачів до розвитку у майбутній професійній діяльності, а викладачів – до спільних наукових досліджень та обміну досвідом в європейському освітньому просторі.    

Published on: 07-12-2020
Read also:
Канал 1+1 зацікавився розробками по біоцементації

На вулиці вже стає тепліше, а на кафедрі біотехнології та мікробіології знову гості. Здається от зовсім недавно завершили всі справи з приводу олімпіади, а тут телебачення приїхало. Сьогодні суспільство намагається більше уваги приділяти питанню екології та збереження навколишнього середовища. І кафедра біотехнології та мікробіології факультету бі...

READ YOURSELF

Канал 1+1 зацікавився розробками по біоцементації 20 april 2019

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022». Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листо...

READ YOURSELF

Перемагаємо на освітньому фронті 16 november 2022

Черговий кіносеанс на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

24 травня студентам ІІІ курсу спеціальності «Туризм» старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Лада Коваленко представила фільм німецького режисера Вольфганга Беккера «Гуд бай Ленін». Картина розповідає історію німецької сім’ї Кернерів під час падіння Берлінської стіни. Батько сімейства, поїхавши у відрядження на територію ФРН...

READ YOURSELF

Черговий кіносеанс на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 may 2019

Челендж «Спортивний_БТЕК»

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробленню природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру. Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, зах...

READ YOURSELF

Челендж «Спортивний_БТЕК» 23 november 2021