Н У Х Т

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

07 грудня 2020

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Eva Ivanisova, PhD.

Лекція «Coffee: benefits, nutrition and risks» читалася для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках дисципліни «Технології харчових концентратів».

До лекції також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр», освітніх програм «Технології органічних харчових продуктів» і «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів», які зможуть використати отримані знання при вивченні дисциплін «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів», «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів», «Технології органічних харчових продуктів» та ін. Загальна кількість учасників – 75 осіб.

Лекторка висвітлила актуальні питання щодо хімічного складу сировини, способів підготовки її до виробництва, особливостей технології кави та змін, які відбуваються в процесі її виробництва. Особлива увага була приділена харчовій цінності кави, користі та ризикам її вживання. 

Проведення освітніх заходів у такому міжнародному форматі спонукають здобувачів до розвитку у майбутній професійній діяльності, а викладачів – до спільних наукових досліджень та обміну досвідом в європейському освітньому просторі.    

Опублікований: 07-12-2020
Читайте також:
Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, к.т.н., доцент Тарас Погорілий успішно завершив позапланове підвищення кваліфікації – курс воркшопів у рамках «Uni-BizBridge», яке тривало 21-22 листопада 2022 року на базі «Uni-BizBridge». Метою Всеукраїнського проєкту для викладачів університетів і коледжів Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 05 грудня 2022

Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 лютого 2023

Зустріч з київськими гімназистами

26 лютого старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша відвідала Гімназію №59 імені О.М. Бойченка міста Києва та анонсувала старшокласникам День відкритих дверей Навчально-наукового інституту економіки і управління, який відбудеться 2 березня. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про структуру нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч з київськими гімназистами 27 лютого 2024

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Кам’янець-Подільському фаховому коледжі харчової промисловості

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса, професор Валерій Махинько та доцентка Наталія Фалендиш провели онлайн-зустріч зі здобувачами груп 641; 631; 041; 042; 031 Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Виробництво хл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Кам’янець-Подільському фаховому коледжі харчової промисловості 21 грудня 2021