Н У Х Т

Самоудосконалення здобувачок-менеджерок персоналу на канікулах

11 january 2024

Самоудосконалення здобувачок-менеджерок персоналу на канікулах

11 січня 2024 року здобувачки 3 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Вікторія Овадюк, Тетяна Секретарук, Альбіна Горобець, Єлизавета Козаченко та Анастасія Стойка взяли участь у онлайн-вебінарі «Огляд основних змін в трудовому законодавстві 2023».

Разом зі спікеркою, досвідченою експерткою з трудового законодавства системи «Експертус Кадри» Іриною Матійко здобувачки розбирались, які основні зміни відбулися в українському трудовому законодавстві та які новації впровадилися у 2023 році. Розглянуті зміни вплинуть на роботу підприємства у 2024 році, зокрема його кадрового адміністрування, сфери менеджменту персоналу.

Програма вебінару була насиченою і включала питання: новий порядок інформування центру зайнятості про потребу в працівниках з інвалідністю; дозвіл Кабінету міністрів України не проводити атестацію робочих місць за умовами праці в період воєнного стану; зміни щодо оформлення лікарняного по вагітності та пологах; зміни в порядку розрахунку компенсації за невикористані щорічні відпустки; нова форма штатного розпису від Міністерства фінансів; чи оплачує роботодавець медогляди з 1 жовтня 2023 року; Держбюджет 2024 ‒ огляд змін, що стосуються кадровиків; основні зміни щодо відпусток працівників та інші.

Здобувачки щиро вдячні Ірині Матійко та фахівцям Цифрового видавництва «Експертус» за можливість оновлення затребуваних знань з трудового законодавства у системі кадрового адміністрування підприємств.

Published on: 11-01-2024
Read also:
Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

READ YOURSELF

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 june 2022

Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Березень – місяць спортивних перемог для студента 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету Євгена Горкуна, міжнародного чемпіона з карате. Євген 9 березня брав участь у Чемпіонаті міста Києва з Фунакоші Шотокан Карате (FSКА), 3 березня – у Чемпіонаті міста Києва з рукопашного бою, 22-24 березня – у Чемпіонаті Укра...

READ YOURSELF

Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 march 2019

Відбулося квітневе засідання вченої ради університету

29 квітня 2021 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали за давньою традицією з вітання колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. А далі перейшли до розгляду питань порядку денного. Кандидатури на присвоєння вчених звань представила вчена секретарка університету Наталія Ткачук. Декан...

READ YOURSELF

Відбулося квітневе засідання вченої ради університету 29 april 2021

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

READ YOURSELF

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 january 2023