Н У Х Т

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

09 august 2023

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько знову увійшла до Дегустаційної комісії, яка оцінюватиме та обиратиме найкращі зразки вітчизняних вин, вартих увійти до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin».

До цьогорічної Дегустаційної комісії обрали фахівців, що високо цінують різноманітність виноградарських регіонів нашої країни та всебічно підтримують, розвивають і стають на захист українського виноробства. Їхні оцінки допоможуть обрати найкращі з найкращих зразків, аби вітчизняні вина вкотре підкорили міжнародну спільноту. Завдяки глибоким знанням та багаторічному досвіду в галузі, можна бути впевненими у їхній професійно-експертній думці.

Наша викладачка багато років поспіль є членкинею Центральної дегустаційної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України, дегустаційної комісії Української корпорації по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» та Наукового Центру «Український Інститут Вина», членкинею журі міжнародного конкурсу «Wine&Spirits». Вона 27 років професійно займається вином і також є авторкою і викладачкою унікальної сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та спиртних напоїв та професія сомельє», що успішно функціонує в нашому університеті протягом семи років.

Пишаємося нашою викладачкою й високою оцінкою її діяльності з боку колег. Наших здобувачів освіти вчать кращі! Тож радимо вступникам до магістратури звернути увагу на освітньо-професійну програму Навчально-наукового інституту харчових технологій «Технології продуктів бродіння і виноробства», на якій серед інших професіоналів викладає і професорка Марина Білько. І, можливо, саме ви в майбутньому будете відбирати українські вина для презентації України в світі!

Published on: 09-08-2023
Read also:
Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра

У квітні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та головчині ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олени Булах укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти, з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Сторони також запланували співпрацю у галузі навчально-методичної, науково-практичної та осві...

READ YOURSELF

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра 07 april 2023

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп»

Наш університет продовжує активну взаємодію з представниками бізнесу задля створення ефективного простору для розвитку інновацій, практичної підготовки студентів і трансферу технологій. Важливим кроком у цьому напрямі стало підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Сілвер Сервіс Груп». Ініціаторами партнерства виступили представники обох с...

READ YOURSELF

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп» 13 june 2025

Як студенти-біотехнологи на «Єнамін» завітали

«Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», – вирішили студенти групи БТ-3-3 і, у супроводі доцента кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько вирушили до ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Єнамін». Справа в тому, що про «Єнамін» всі вони чули багато цікавого: і що організоване підприємство не так давно, у 1999 році, але вже зд...

READ YOURSELF

Як студенти-біотехнологи на «Єнамін» завітали 22 march 2019

Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням

Наш університет розпочав співпрацю з представниками громади у межах договору про співпрацю, укладеного за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директорки ТОВ «Юкрейніан Смарт Діджиталс» Олени Трофименко – компанії-розробника «Системи управління продуктами і кухнею 2» («СУПіК 2»). Це перша в Україні автоматизована платформа для складання меню, ...

READ YOURSELF

Розпочинаємо співпрацю з громадою у сфері цифрового управління харчуванням 15 september 2025