Н У Х Т

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

09 серпня 2023

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько знову увійшла до Дегустаційної комісії, яка оцінюватиме та обиратиме найкращі зразки вітчизняних вин, вартих увійти до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin».

До цьогорічної Дегустаційної комісії обрали фахівців, що високо цінують різноманітність виноградарських регіонів нашої країни та всебічно підтримують, розвивають і стають на захист українського виноробства. Їхні оцінки допоможуть обрати найкращі з найкращих зразків, аби вітчизняні вина вкотре підкорили міжнародну спільноту. Завдяки глибоким знанням та багаторічному досвіду в галузі, можна бути впевненими у їхній професійно-експертній думці.

Наша викладачка багато років поспіль є членкинею Центральної дегустаційної комісії Міністерства аграрної політики та продовольства України, дегустаційної комісії Української корпорації по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» та Наукового Центру «Український Інститут Вина», членкинею журі міжнародного конкурсу «Wine&Spirits». Вона 27 років професійно займається вином і також є авторкою і викладачкою унікальної сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та спиртних напоїв та професія сомельє», що успішно функціонує в нашому університеті протягом семи років.

Пишаємося нашою викладачкою й високою оцінкою її діяльності з боку колег. Наших здобувачів освіти вчать кращі! Тож радимо вступникам до магістратури звернути увагу на освітньо-професійну програму Навчально-наукового інституту харчових технологій «Технології продуктів бродіння і виноробства», на якій серед інших професіоналів викладає і професорка Марина Білько. І, можливо, саме ви в майбутньому будете відбирати українські вина для презентації України в світі!

Опублікований: 09-08-2023
Читайте також:
Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 серпня 2024

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершився щорічний конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який цього року проводився з нагоди 135-річчя НУХТ, традиційно за підтримки ректорату та керівництва виробничого цеху №7 ПАТ «Київхліб». Конкурс складався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв серед студентів коледжів НУХТ – визначений! 30 травня 2019

Міжнародне стажування гаранта

Гарантка освітньо-професійної програми «Менеджмент», доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Дунда пройшла міжнародне стажування в Краківському економічному університеті (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи навчання» у форматі онлайн. У процесі стажування гарантка ознайомилась із особливостями європейської та польської си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування гаранта 08 грудня 2022

Атестація аспірантів

На засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів атестували аспірантів. Презентації результатів наукових досліджень представили Оксана Дорожинська на тему «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрі», Марія Грицевіч на тему «Дослідження реологічних та структурно-механічних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів 18 травня 2022