Н У Х Т

Триває співпраця зі стейкхолдерами

01 жовтня 2020

Триває співпраця зі стейкхолдерами

Гарант освітньої програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Олена Подобій організувала для здобувачів вищої освіти гостьову лекцію «Кольорові добавки в харчових та косметичних продуктах» від стейкхолдера програми, головного колориста ТОВ «Астра Косметик» Ірини Івченко (випускниці нашого університету за цією ж спеціальністю). Лекція відбулася з використанням засобів відеозв’язку.

Під час лекції фахівець приділила особливу увагу відмінності поняття «барвники» та «пігменти», відомим класифікаціям барвників і пігментів (органічні та неорганічні пігменти, Lake-пігменти та ефектні пігменти), особливостям їх застосування в харчовій та косметичній промисловості, надала практичні рекомендації по користуванню міжнародними довідковими базами даних по барвниках, ознайомила студентів із сучасною технологією отримання із барвника пігменту, продемонструвала відеоматеріал по підготовці пігментів до введення в продукцію, отриманню оброблених пігментів у лабораторних умовах.

Студенти дуже активно долучилися до дискусії, задавали питання по темі лекції, а також цікавились кар’єрним шляхом Ірини Івченко, зокрема, що потрібно для того, щоб розпочати роботу та будувати успішну кар’єру.

Стейкхолдер зосередила увагу на необхідності опанування дисциплін професійного спрямування, в тому числі питання прийому сировини, контролю якості сировини та готової продукції, технології отримання продукції, обладнання хімічних виробництв і наявності базових знань із дисциплін природничонаукової та гуманітарної підготовки, зокрема, іноземної мови.

Опублікований: 01-10-2020
Читайте також:
Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) ступенів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної і заочної форми навчання. До захисту були представлені дипломні роботи за сучасною тематикою, сформованою з урахуванням актуальних проблемних питань із обліку, аналі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту 27 лютого 2019

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Навіть карантинні обмеження не стають на заваді роботі нашого колективу. І у таких непростих умовах наші науковці продовжують свої дослідження й оприлюднюють їх результати. У дистанційному режимі довелося працювати редколегіям наших наукових журналів, проте, це жодним чином не вплинуло на якість підготовлених і випущених номерів. Зокрема, можемо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усім, хто цікавиться наукою: вийшов черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» 20 серпня 2020