Н У Х Т

Стартував вступ-2022 до магістратури НУХТ

17 серпня 2022

Стартував вступ-2022 до магістратури НУХТ

16 серпня розпочалося подання заяв до магістратури для вступників, що мають дипломи бакалавра, спеціаліста, магістра.

Приймання заяв на бюджет і контракт триватиме:

- до 23 серпня – для вступу за індивідуальною усною співбесідою;
- до 15 вересня – для вступу за МТНК/МКТ (ЄВІ/ЄФВВ) або фаховим іспитом у закладі освіти.

Після цього подати заяви можна буде лише на контракт.

Зарахування на бюджет відбудеться 25 вересня. Зарахування на контракт можливе до 30 листопада.

Про терміни подання заяв на бюджет для учасників спеціальної сесії МТНК/МКТ буде повідомлено окремо найближчим часом.

Основні питання, на які варто звернути увагу вступникам до магістратури:

- реєстрація електронних кабінетів не завершується до початку подання заяв: вона триває весь період приймання заяв;
- після подання першої заяви в електронному кабінеті неможливо змінити жодну інформацію, зокрема контактний номер чи фото. Тому, уважно перевіряйте всі дані;
- на бюджет можна подати до 5 заяв на контракт – до 20;
- якщо ви вступаєте за МТНК/МКТ, то для подання заяв треба дочекатися відображення результатів тестування в електронному кабінеті. Оброблення та завантаження результатів у ЄДЕБО займає певний час (близько тижня) після складання тесту;
- якщо ви реєструвалися без сертифіката (екзаменаційного листка) МТНК/МКТ, але плануєте вступати за результатами цих тестів, то вам необхідно додати сертифікат (екзаменаційний листок) уже в кабінеті. Без цього результати відображатися не будуть;
- якщо ви маєте результати ЄВІ/ЄФВВ попередніх років з іноземної мови то один із результатів предметів МКТ/МТНК можна замінити кращим результатом ЄВІ/ЄФВВ, якщо різниця не перевищує 15 балів;
- до кожної заяви обов'язково треба додати мотиваційний лист. Вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ розміщені тут.

Докладна інструкція з реєстрації електронного кабінету магістра та подання заяв доступна за посиланням.

Бажаємо успішного й легкого вступу нашим магістрантам!

Опублікований: 17-08-2022
Читайте також:
Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-режимі відбулося засідання секції «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Засідання се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 квітня 2021

Захисти дипломних робіт на цикловій комісії інформаційних технологій

В останні дні червня відповідно до навчальних планів відбулися захисти дипломних робіт студентів спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп’ютерна інженерія» у Волинському фаховому коледжі нашого університету. В умовах карантину захисти проходили в дистанційному режимі з використанням платформи Google Meet. Студенти предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти дипломних робіт на цикловій комісії інформаційних технологій 06 липня 2020

Щедра студентська осінь у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Цього тижня студенти-першокурсники вперше вийшли на сцену Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ. В актовій залі коледжу відбулися гала-концерт і підведення підсумків щорічного Фестивалю самодіяльної творчості студентів І курсу «Зоряний дощ» із нагородженням переможців. Творча молодь разом із класними керівниками відповідально і творчо готу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щедра студентська осінь у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 30 жовтня 2018

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові  та крафтові технології для HoReCaв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 01 лютого 2023