Н У Х Т

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

01 лютого 2023

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові  та крафтові технології для HoReCaв туризмі» за спеціальностями 181 «Харчові технології», 242 «Туризм» (гарантка – доцентка Оксана Топчій) та освітньо-професійна програма «Технології зберігання консервування та переробки м’яса» за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гарант – професор Василь Пасічний).

До обговорення долучились представники робочих груп освітніх програм і фахівці, які забезпечать підготовку за ними: завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорки Ірина Антоненко та Ірина Шевченко, доценти Ольга Чернюшок, Роман Мукоїд,  Олександра Гащук та Тетяна Мірзодаєва, здобувачі першого року навчання Дар’я Мороз і Валентина Кравчук, співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва, головна технологиня ТОВ «ІНТО-ОПТ» Ольга Тетерук, випускниця НУХТ Тамара Михавко.

Гаранти освітніх програм – професор Василь Пасічний та доцентка Оксана Топчій доповіли про особливості освітніх програм, рівень кадрового, методичного і наукового забезпечення та зазначили подальші шляхи удосконалення освітньо-професійної програми «Технології зберігання консервування та переробки м’яса» і міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» та забезпечення їх відповідності критеріям оцінювання якості.

Учасники зустрічі відзначили високий рівень організації навчального процесу, обговорили зміст обов’язкових дисциплін і перелік вибіркових, вивчення яких дозволяє здобувачам набути необхідні фахові компетентності.

Здобувачі освітніх програм відзначили актуальність можливості самостійно обирати вибіркові компоненти, що забезпечує їх індивідуальну освітню траєкторію, відповідно до власних освітніх акцентів та уподобань. Було визначено основні напрями наукових досліджень здобувачів, висунуті пропозиції щодо організації науково-дослідницької практики та змісту кваліфікаційної роботи для здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми.

Робоча група одноголосно підтримала  пропозицію про введення до складу розробників міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Марії Медведєвої, як представниці зовнішніх стейкхолдерів та Дар’ї Мороз і Валентини Кравчук, як здобувачок цієї програми.

Усі пропозиції та побажання будуть враховані для удосконалення змісту освітніх компонентів і відображені в оновлених програмах.

Організатори зустрічі, гаранти освітніх програм подякували учасникам за плідну працю та обговорення і побажали успіхів у професійній діяльності для забезпечення високого рівня підготовки майбутніх фахівців.

Опублікований: 01-02-2023
Читайте також:
Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота

15 травня свій пам’ятний візит на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, що ще довго згадуватимуть і студенти, і викладачі VIP-шеф Джанні Тота продовжив майстер-класом. Як зізнався сам шеф, кухня для нього – це пристрасть, місце натхнення. Він обожнює готувати, вигадувати нові смаки й поєднувати інгредієнти – гаряче з холодним, м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від VIP-шефа Джанні Тота 15 травня 2018

Про особливості міжнародної сертифікації дізналися здобувачі від стейкхолдера, фахівчині компанії «Нафтогаз України»

На кафедрі обліку і аудиту відбулася зустріч здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдером, головним фахівцем відділу фінансової та податкової звітності Департаменту бухгалтерського обліку та звітності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Мар'яною Зелінською (випускницею кафедри) та гарантами освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості міжнародної сертифікації дізналися здобувачі від стейкхолдера, фахівчині компанії «Нафтогаз України» 09 грудня 2020

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення

Сьогодні оприлюднені рекомендації на навчання на місця державного або регіонального замовлення для здобуття освітнього ступеня «бакалавр». В електронних кабінетах вступників навпроти тієї заяви, за якою є рекомендація на бюджет, статус змінився на «Рекомендовано до зарахування». Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні до 18-ї годин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний етап: оприлюднені результати конкурсного відбору на місця державного замовлення 27 серпня 2020