Н У Х Т

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 april 2021

Вітання з успішним захистом докторської дисертації приймає доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 відбувся захист дисертаційної роботи «Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним. Науковий консультант – професор, д.т.н. Валерій Мирончук.

У дисертації запропонована науково-практична концепція, спрямована на вирішення актуальних питань для економіки України – стабілізації якості алкогольних напоїв із застосуванням інноваційних та удосконалених технологічних процесів підготовки води, настоїв спиртових, алкогольних напоїв, продуктів перероблення деревної сировини, сорбційних матеріалів.

Позитивні відгуки на роботу дали офіційні опоненти – професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету, професор, д.т.н. Леонід Левандовський, завідувач кафедри товарознавства в митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі, професор, д.т.н. Микола Головко, провідна наукова співробітниця відділу тепломасообміну в дисперсних системах Інституту технічної теплофізики НАН України, старша наукова співробітниця, д.т.н. Ірина Дубовкіна.

Підтримати колегу прийшли викладачі університету, зокрема, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на чолі із завідувачкою, професоркою, д.т.н. Олександрою Нєміріч.

Наукова доповідь Олега Кузьміна та впевнені відповіді на поставлені питання членів ради, присутніх науковців і офіційних опонентів обумовили одностайне голосування всіх членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 за присудження Олегу Кузьміну ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння».

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції і увесь колектив НУХТ вітають колегу з успішним подоланням ще однієї наукової сходинки!

Published on: 28-04-2021
Read also:
Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

У вересні 2022 року за ініціативи ректора університету Олександра Шевченка та науковців Національної академії аграрних наук України, академіка Володимира Хареби, професорки Олени Хареби був підписаний Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти. Меморандум про співробітництво укладено між Інститутом овочівництва і баштанництва НААН в ос...

READ YOURSELF

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 26 september 2022

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

READ YOURSELF

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 june 2025

English Speaking Club до 140-річчя НУХТ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування провели зі студентами перших курсів до 140-ї річниці заснування університету історичні читання в рамках English Speaking Club. National University of Food Technologies – 140 Anniversary – Some Historical Pages – саме це питання було аджентою під час чергового English Speaking Club. Старша ви...

READ YOURSELF

English Speaking Club до 140-річчя НУХТ 16 october 2024

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

Триває розширення співпраці нашого університету з інститутами НАН України та галузевими академіями наук щодо виконання спільних наукових досліджень згідно зі стратегічним планом розвитку НУХТ на 2021-2025 роки. У вересні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та директора Інституту садівництва НААН Ігора Гриника підготовлено та підписа...

READ YOURSELF

Наша стратегія – розширення співпраці з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 21 september 2023