Н У Х Т

Відзнака Науково-технічної бібліотеки університету!

02 october 2023

Відзнака Науково-технічної бібліотеки університету!

Науково-технічна бібліотека університету взяла участь у Всеукраїнському конкурсі «Бібліотека року 2023», оголошеному ВГО «Українська бібліотечна асоціація» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України.

До Всеукраїнського дня бібліотек (30 вересня) були оголошені переможці конкурсу. У номінації «Великі бібліотеки» за проєкт «Інформаційно-аналітична система «Публікаційна карта НУХТ» лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Бібліотека року 2023» стала Науково-технічна бібліотека Національного університету харчових технологій.

Щиро вітаємо колектив Науково-технічної бібліотеки з почесною відзнакою! Бажаємо подальших успіхів у роботі, натхнення та наснаги у розвитку цього важливого проєкту.

Published on: 02-10-2023
Read also:
Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

11 жовтня 2021 року були підведені підсумки XVІ Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії, який проводили Міністерство освіти і науки України, Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка». За результатами конкурсу перемогу вибороли студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анна Х...

READ YOURSELF

Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 october 2021

Придатний чи непридатний???

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, Оксана Петруша , Оксана Мельник та Анастасія Божко взяли участь у круглому столі «Актуальні питання використання матеріальних цінностей, які втратили якісні характеристики та/або строк зберігання (термін придатності) яких закінчився», організованому Державним агентством резерву Україн...

READ YOURSELF

Придатний чи непридатний??? 20 september 2024

Засідання круглого столу «Продукти оздоровчого харчування в світлі сьогодення»

21 квітня 2023 року відповідно до реалізації проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи», започаткованого в 2021 році, в університеті відбулося засідання круглого столу «Продукти оздоровчого харчування в світлі сьогодення», організованого оргкомітетом під керівництвом ректора Олександра Шевченка...

READ YOURSELF

Засідання круглого столу «Продукти оздоровчого харчування в світлі сьогодення» 24 april 2023

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

READ YOURSELF

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 august 2020