Н У Х Т

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

10 листопада 2020

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

Зустрічі з випускниками кафедри біотехнології і мікробіології – це завжди пізнавально, адже вони діляться історіями свого успіху та розповідають про різні лайфхаки для успішної співбесіди.

Викладач дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксана Скроцька запросила випускницю кафедри Наталію Котовську поспілкуватися зі здобувачами та поділитися з ними досвідом пошуку роботи за спеціальністю. Наталія закінчила навчання у магістратурі в 2018 р., а нині працює регуляторним менеджером у міжнародній компанії з виробництва продуктів харчування «Danone».

Свою зустріч Наталя розпочала з власного досвіду пошуку роботи. Виявляється, що може пройти близько півроку від моменту подання резюме до дзвінка з міжнародної компанії із запрошенням на співбесіду. Щоб зрозуміти, чи підходить той чи інший кандидат за професійними компетенціями досить часто дають певне завдання для виконання і лише потім запрошують на співбесіду. Але це ще не все, адже може бути до трьох співбесід, аж поки компанія дасть позитивне рішення, і буде призначена зустріч для підписання контракту. Також перш, ніж подавати резюме на певну посаду бажано дізнатися максимум інформації про компанію, щоб розуміти, які саме спеціалісти їй потрібні, адже при прийомі на роботу враховуються не лише професійні дані, а беруться до уваги такі особистісні характеристики, як темперамент, емоційність, комунікабельність та ін.

Зустріч із Наталією була дуже і дуже цікавою. І весь позитив, який наша випускниця вклала у свою розповідь передався здобувачам, як-то кажуть, через монітори їх гаджетів. Студенти вкотре переконалися, що освіта біотехнолога є універсальною і для таких спеціалістів відкриті двері багатьох підприємств. Також Наталя на власному досвіді показала, чому важливо вивчати усі дисципліни, які викладають в університеті, адже ніколи не знаєш, що тебе можуть запитати на співбесіді. Тож після такого спілкування у здобувачів з’явилася мотивація до навчання та саморозвитку.

Наприкінці зустрічі наша випускниця відповіла на усі питання, які хвилювали юних біотехнологів. Викладачі кафедри щиро вдячні Наталії за зустріч і бажають лише творчої наснаги і нових звершень!

Опублікований: 10-11-2020
Читайте також:
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

7-8 вересня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти долучилися до участі в роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності». Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх: проректор із наукової роботи та зовнішніх зв’язків Львівського державного університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності досліджують викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 08 жовтня 2021

Підтвердження професійного зростання на міжнародному рівні

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук успішно склала іспит з англійської мови Cambridge English: Advanced (CAE) у м. Барселона (Королівство Іспанія), який підтверджує володіння англійською мовою на рівні С1. Іспит тривав близько чотирьох годин і перевіряв усі ключові мовні навички: читання, аудіювання, письмо та усн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтвердження професійного зростання на міжнародному рівні 29 серпня 2025

Дизайнерська інноваційність, екологічність і практична зручність: наші здобувачі – на п’єдесталі «Золотого каштану-2025»!

Здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Дар’я Гусакова і Владислав Бутенко стали переможцями XХVІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», який проводився Клубом пакувальників України за підтримки компанії ТОВ «Компанія «Юнівес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайнерська інноваційність, екологічність і практична зручність: наші здобувачі – на п’єдесталі «Золотого каштану-2025»! 01 грудня 2025

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019