Н У Х Т

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

10 листопада 2020

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

Зустрічі з випускниками кафедри біотехнології і мікробіології – це завжди пізнавально, адже вони діляться історіями свого успіху та розповідають про різні лайфхаки для успішної співбесіди.

Викладач дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксана Скроцька запросила випускницю кафедри Наталію Котовську поспілкуватися зі здобувачами та поділитися з ними досвідом пошуку роботи за спеціальністю. Наталія закінчила навчання у магістратурі в 2018 р., а нині працює регуляторним менеджером у міжнародній компанії з виробництва продуктів харчування «Danone».

Свою зустріч Наталя розпочала з власного досвіду пошуку роботи. Виявляється, що може пройти близько півроку від моменту подання резюме до дзвінка з міжнародної компанії із запрошенням на співбесіду. Щоб зрозуміти, чи підходить той чи інший кандидат за професійними компетенціями досить часто дають певне завдання для виконання і лише потім запрошують на співбесіду. Але це ще не все, адже може бути до трьох співбесід, аж поки компанія дасть позитивне рішення, і буде призначена зустріч для підписання контракту. Також перш, ніж подавати резюме на певну посаду бажано дізнатися максимум інформації про компанію, щоб розуміти, які саме спеціалісти їй потрібні, адже при прийомі на роботу враховуються не лише професійні дані, а беруться до уваги такі особистісні характеристики, як темперамент, емоційність, комунікабельність та ін.

Зустріч із Наталією була дуже і дуже цікавою. І весь позитив, який наша випускниця вклала у свою розповідь передався здобувачам, як-то кажуть, через монітори їх гаджетів. Студенти вкотре переконалися, що освіта біотехнолога є універсальною і для таких спеціалістів відкриті двері багатьох підприємств. Також Наталя на власному досвіді показала, чому важливо вивчати усі дисципліни, які викладають в університеті, адже ніколи не знаєш, що тебе можуть запитати на співбесіді. Тож після такого спілкування у здобувачів з’явилася мотивація до навчання та саморозвитку.

Наприкінці зустрічі наша випускниця відповіла на усі питання, які хвилювали юних біотехнологів. Викладачі кафедри щиро вдячні Наталії за зустріч і бажають лише творчої наснаги і нових звершень!

Опублікований: 10-11-2020
Читайте також:
Успішно захистилися бакалаври україномовного і англомовного проєктів кафедри економіки і права

Впродовж минулого тижня кафедра економіки і права провела три засідання Екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів україномовного проєкту (звичайна та скорочена форма навчання) та одне засідання Екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів англомовного проєкту денної форми навчання зі спеціальності 051 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистилися бакалаври україномовного і англомовного проєктів кафедри економіки і права 22 червня 2020

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів

18 вересня 2024 року асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко відвідала школу І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва, де зустрілася з учнями 11 класу.   Викладачка ознайомила школярів зі структурою нашого університету, спеціальностями та освітніми програмами, яким надається особлива підтримка держави. Більш де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські ліцеїсти отримали запрошення на День вступника від кафедри експертизи харчових продуктів 18 вересня 2024

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Триває період дистанційного навчання, проте викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування активно займаються профорієнтаційною роботою. Зокрема, старші викладачі Олена Кохан і Лариса Яненко заохочують студентів університету відвідувати рідні школи аби розповісти нинішнім школярам про своє студентське життя, навчання в університеті, резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 лютого 2018

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами

20 вересня відбулась зустріч здобувачів 2-го курсу освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології» з гаранткою освітньої програми, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталією Ющенко та професоркою кафедри Наталією Фроловою що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантки освітньо-професійної програми з магістрантами 20 вересня 2022