Н У Х Т

Ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

25 жовтня 2018

Ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

24 жовтня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся конкурс «Ярмарок талантів».

Кожна група представила концертну програму, що складалася з п’яти обов’язкових номінацій: танець, пісня (народна або сучасна), інсценізація, художнє читання, гра на музичному інструменті. Оцінювало творчі здібності студентів нового прийому журі, до складу якого входили куратори груп четвертого курсу.

За результатами конкурсу місця розподілились наступним чином:
1-е місце - група 11-ТХ (куратор – Таміла Михайлик);
2-е місце -  група 11-А (куратор – Лора Орлова);
3-е місце – група 32-ТХ (куратор – Надія Надточій).
Кращими виступами у номінаціях визнані:
«Хореографічний жанр» - група 11-Х (куратор – Наталія Гайворонська);
«Декламаторське мистецтво» - група 11-К (куратор – Людмила Хименко);
«Вокальний жанр» - збірна студентів груп 21-Т, 21-А, 21-М  (куратори – Ірина Гузевська, Ольга Сіверченко, Анатолій Нізовцев).

Учасники були відзначені грамотами та подяками від адміністрації і профкому коледжу. 

Опублікований: 25-10-2018
Читайте також:
Дослідження магістрантів-екологів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Здобувачі освіти НУХТ мають можливість користуватися потужностями Проблемної науково-дослідної лабораторії та Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Зокрема заняття з дисципліни «Екологічна модернізація виробництва» для магістрантів освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження магістрантів-екологів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 24 травня 2024

Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни

У нинішніх умовах опанування навчального матеріалу є справжнім викликом для кожного зі здобувачів. Карантин змінив підхід до навчання, довелося пристосовуватися до всього в режимі онлайн та шукати в усьому тільки позитивні сторони. У магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології не виникло з цим ніяких проблем, адже на допомогу завжди готові п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни 11 червня 2020

Ще одна наукова висота підкорена!

21 грудня на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.011 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології сирів м’яких з козиного молока з прянощами» аспірантки Ірини Корольчук на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Харчові технології». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна наукова висота підкорена! 23 грудня 2021

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі

10 листопада 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і доцентки Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Людмила Дейниченко відвідали міжнародний вебінар «Тренди ресторанних технологій на 2023 рік», організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікерами заходу виступили сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі 14 листопада 2022