Н У Х Т

У вебінарі від ТОВ «Лесаффр Україна» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

19 березня 2021

У вебінарі від ТОВ «Лесаффр Україна» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Тема вебінару – «Святкова випічка, особливості тістоприготування».

Технологиня технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Тетяна Голікова розповіла про традиції випікання у країнах світу великодніх святкових виробів, які мають різні рецептури та назви (козунак, хрестові булочки, цурек, фолар, паска тощо).

У своїй доповіді фахівчиня детально зупинилася на вимогах до сировини, яку використовують у технології святкової випічки, ролі різних інгредієнтів, добавок, що сприяють поліпшенню якості, подовженню свіжості.

Технологиня Ольга Новікова представила нові рецептури пасок, розроблені технологами компанії.

Особливо цікавими та корисними були практичні рекомендації фахівчинь щодо організації технологічного процесу виробництва пасок. Під час вебінару були представлені та охарактеризовані сировина та інгредієнти, які компанія пропонує для хлібопекарського виробництва.

Колектив кафедри дякує організаторам заходу за надану можливість відвідати вебінар, адже це чудова нагода поспілкуватися з фахівцями галузі та дізнатися про нові технології. Матеріали будуть використані під час підготовки до лекційних, лабораторних занять, у курсових проєктах і кваліфікаційних роботах здобувачів. 

Опублікований: 19-03-2021
Читайте також:
Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами

Студенти кафедри маркетингу відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами, що проходив у кінотеатрі «Жовтень» (м. Київ). Сам Фестиваль є підбіркою зворушливої комерційної та соціальної реклами, що несе в собі свято. Надихаючі міні-історії про почуття, мрії та емоції занурили присутніх в атмосферу чогось незвичного, чарівного та казкового. Відвідувачі озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами 28 грудня 2017

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

Початок навчання в магістратурі – особливий етап у житті кожного студента. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася дружня зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами першого курсу. Під час спілкування йшлося не лише про особливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками 09 вересня 2025

Освітню кваліфікацію бакалавра з готельно-ресторанної справи присвоєно!

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх випускників із присудженням освітнього ступеня бакалавра та присвоєнням освітньої кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи. Атестація здобувачів за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» відбулася у формі атестаційного ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню кваліфікацію бакалавра з готельно-ресторанної справи присвоєно! 03 березня 2025

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018