Н У Х Т

У вебінарі від ТОВ «Лесаффр Україна» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

19 березня 2021

У вебінарі від ТОВ «Лесаффр Україна» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Тема вебінару – «Святкова випічка, особливості тістоприготування».

Технологиня технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», к.т.н. Тетяна Голікова розповіла про традиції випікання у країнах світу великодніх святкових виробів, які мають різні рецептури та назви (козунак, хрестові булочки, цурек, фолар, паска тощо).

У своїй доповіді фахівчиня детально зупинилася на вимогах до сировини, яку використовують у технології святкової випічки, ролі різних інгредієнтів, добавок, що сприяють поліпшенню якості, подовженню свіжості.

Технологиня Ольга Новікова представила нові рецептури пасок, розроблені технологами компанії.

Особливо цікавими та корисними були практичні рекомендації фахівчинь щодо організації технологічного процесу виробництва пасок. Під час вебінару були представлені та охарактеризовані сировина та інгредієнти, які компанія пропонує для хлібопекарського виробництва.

Колектив кафедри дякує організаторам заходу за надану можливість відвідати вебінар, адже це чудова нагода поспілкуватися з фахівцями галузі та дізнатися про нові технології. Матеріали будуть використані під час підготовки до лекційних, лабораторних занять, у курсових проєктах і кваліфікаційних роботах здобувачів. 

Опублікований: 19-03-2021
Читайте також:
Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим

Як зробити вивчення складної теми не лише ефективним, але й захоплюючим? Нещодавнє практичне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв», що провела доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, стало чудовим прикладом того, як можна перетворити навчання на цікаву та інтерактив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи контролю: від теорії до інтерактивних ігор – як зробити навчання захоплюючим 13 вересня 2024

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники 26 лютого 2020

Вітання приймають випускники-бакалаври кафедри економіки і права 2024 року!

На кафедрі економіки і права завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 051 Економіка, освітньої програми «Економіка підприємства». Ми випускаємо нове покоління талановитих економістів, які протягом чотирьох років наполегливо навчалися, розвивали свої професійні навички...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають випускники-бакалаври кафедри економіки і права 2024 року! 24 червня 2024

До університету завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні

23 травня університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті. Поважний гість зустрівся з ректором, професором Анатолієм Українцем і проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком. Завітати до НУХТ пана Посла спонукало бажання ближче познайомитися з вищим навчальним закладом, про який він чув ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні 23 травня 2018