Н У Х Т

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

03 червня 2024

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

Сфера гостинності виявилася частиною стійкості України і, не зважаючи на умови сьогодення, продовжує не тільки своє функціонування, але й набирає обертів для становлення України у післявоєнний час. Розвиток галузі після війни потребуватиме системної політики, значних зусиль держави, бізнесу та міжнародної підтримки.

Плідна співпраця фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти цього разу продовжилася у рамках IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика», яка відбулася у Львівському державному університеті фізичної культури імені І. Боберського 31 травня 2024 року.

Цей захід об’єднав науковців та освітян, представників управління туризму та курортів Львівської обласної військової адміністрації, громадських організацій і бізнесу, здобувачів вищої освіти та партнерів з усіх куточків України, Польщі, Бразилії. Зокрема до участі доєдналися наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету.

З вітальним словом виступила завідувачка кафедри Лариса Шаран, яка наголосила на важливості проведення цього заходу, який створить підґрунтя з вирішення актуальних питань готельно-ресторанного бізнесу у післявоєнний час.

Доповідачі висвітлювали найрізноманітніші актуальні питання, зокрема: сучасні тенденції та перспективи розвитку індустрії гостинності; інновації харчових і крафтових технологій для HORECA; актуальні проблеми економіки та менеджменту в сучасних умовах; інноваційні тенденції розвитку туризму в Україні та світі.

Наші учасники висловлюють подяку організаторам конференції, а особливо завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професорці Марії Пасці за тісну плідну співпрацю та очікують на наступні зустрічі з реалізації запропонованих ініціатив із широкого спектра форм і напрямів співпраці!

Опублікований: 03-06-2024
Читайте також:
З перемогою повернулися наші студенти з ІІ етапу Всеукраїнської хімічної олімпіади

Упродовж 17-19 квітня 2019 року в Національному університеті біоресурсів та природокористування України відбувся другий етап Всеукраїнської хімічної олімпіади. Олімпіада проходила в два тури: теоретичний та експериментальний. У ній взяли участь близько сотні студентів-переможців перших етапів із 35 вищих навчальних закладів України, які змагались ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перемогою повернулися наші студенти з ІІ етапу Всеукраїнської хімічної олімпіади 23 квітня 2019

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 лютого 2019

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич узяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», що відбулася на базі Харківськог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент кафедри технології молока і молочних продуктів нагороджений Дипломом І ступеня за кращу доповідь 24 квітня 2018

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи

4 січня 2024 року за сприяння класних керівників 11-х класів і дирекції КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» відбулася профорієнтаційна зустріч відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи, асистента Артема Ущаповського зі старшокласниками. Викладач ознайомив зі спеціальностями, за якими здійснюється підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанної справи 11 січня 2024