Н У Х Т

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

03 червня 2024

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

Сфера гостинності виявилася частиною стійкості України і, не зважаючи на умови сьогодення, продовжує не тільки своє функціонування, але й набирає обертів для становлення України у післявоєнний час. Розвиток галузі після війни потребуватиме системної політики, значних зусиль держави, бізнесу та міжнародної підтримки.

Плідна співпраця фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти цього разу продовжилася у рамках IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика», яка відбулася у Львівському державному університеті фізичної культури імені І. Боберського 31 травня 2024 року.

Цей захід об’єднав науковців та освітян, представників управління туризму та курортів Львівської обласної військової адміністрації, громадських організацій і бізнесу, здобувачів вищої освіти та партнерів з усіх куточків України, Польщі, Бразилії. Зокрема до участі доєдналися наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету.

З вітальним словом виступила завідувачка кафедри Лариса Шаран, яка наголосила на важливості проведення цього заходу, який створить підґрунтя з вирішення актуальних питань готельно-ресторанного бізнесу у післявоєнний час.

Доповідачі висвітлювали найрізноманітніші актуальні питання, зокрема: сучасні тенденції та перспективи розвитку індустрії гостинності; інновації харчових і крафтових технологій для HORECA; актуальні проблеми економіки та менеджменту в сучасних умовах; інноваційні тенденції розвитку туризму в Україні та світі.

Наші учасники висловлюють подяку організаторам конференції, а особливо завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професорці Марії Пасці за тісну плідну співпрацю та очікують на наступні зустрічі з реалізації запропонованих ініціатив із широкого спектра форм і напрямів співпраці!

Опублікований: 03-06-2024
Читайте також:
Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін

Щороку навесні у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ традиційно проводиться тиждень економічних дисциплін, під час якого через інтерактивні форми роботи, ділові ігри моделюються визначені управлінські, економічні, психологічні, педагогічні ситуації і формуються вміння аналізувати їх і приймати оптимальні рішення. Ділові ігри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивні форми роботи в рамках тижня економічних дисциплін 22 березня 2018

Розширення горизонтів професійних інтересів студентами кафедри маркетингу

Нещодавно студентки кафедри маркетингу разом із доцентом Вікторією Стеценко, в межах святкування Національного дня дівчат у STEM, відвідали головний офіс компанії «Монделіс» і відкриту дискусію за участі Ганни Новосад. Студентки спеціальностей «Журналістика» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мали можливість познайомитися з органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення горизонтів професійних інтересів студентами кафедри маркетингу 18 жовтня 2019

Ректор відзвітував перед Конференцією трудового колективу

Сьогодні у актовій залі університету зібралися делегати Конференції трудового колективу, щоб заслухати звіт ректора, професора Олександра Шевченка щодо виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основних показників діяльності НУХТ за 2024 рік. Розпочав Конференцію її голова, перший проректор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор відзвітував перед Конференцією трудового колективу 20 грудня 2024

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року. Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, приро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів 01 червня 2022