Н У Х Т

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

03 червня 2024

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

Сфера гостинності виявилася частиною стійкості України і, не зважаючи на умови сьогодення, продовжує не тільки своє функціонування, але й набирає обертів для становлення України у післявоєнний час. Розвиток галузі після війни потребуватиме системної політики, значних зусиль держави, бізнесу та міжнародної підтримки.

Плідна співпраця фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закладів вищої освіти цього разу продовжилася у рамках IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика», яка відбулася у Львівському державному університеті фізичної культури імені І. Боберського 31 травня 2024 року.

Цей захід об’єднав науковців та освітян, представників управління туризму та курортів Львівської обласної військової адміністрації, громадських організацій і бізнесу, здобувачів вищої освіти та партнерів з усіх куточків України, Польщі, Бразилії. Зокрема до участі доєдналися наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету.

З вітальним словом виступила завідувачка кафедри Лариса Шаран, яка наголосила на важливості проведення цього заходу, який створить підґрунтя з вирішення актуальних питань готельно-ресторанного бізнесу у післявоєнний час.

Доповідачі висвітлювали найрізноманітніші актуальні питання, зокрема: сучасні тенденції та перспективи розвитку індустрії гостинності; інновації харчових і крафтових технологій для HORECA; актуальні проблеми економіки та менеджменту в сучасних умовах; інноваційні тенденції розвитку туризму в Україні та світі.

Наші учасники висловлюють подяку організаторам конференції, а особливо завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професорці Марії Пасці за тісну плідну співпрацю та очікують на наступні зустрічі з реалізації запропонованих ініціатив із широкого спектра форм і напрямів співпраці!

Опублікований: 03-06-2024
Читайте також:
Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024

Вітаємо директорку Навчально-наукового інституту харчових технологій із успішним захистом докторської дисертації!

12 травня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 у режимі онлайн відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук директоркою Навчально-наукового інститут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо директорку Навчально-наукового інституту харчових технологій із успішним захистом докторської дисертації! 13 травня 2021

Звітно-виборча профспілкова конференція Навчально-наукового інституту харчових технологій: результати діяльності та перспективи подальшої роботи

Триває звітно-виборча кампанія профспілкової організації університету і 25 жовтня 2024 р. на конференції Навчально-наукового інституту харчових технологій були присутніми 28 делегатів, що були обрані на зборах профспілкових груп 12 кафедр нашого навчального підрозділу. Профком НУХТ представляла Лариса Карташова. Порядок денний передбачав заслухову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітно-виборча профспілкова конференція Навчально-наукового інституту харчових технологій: результати діяльності та перспективи подальшої роботи 28 жовтня 2024

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів

Учитися на спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ не лише пізнавально, але й цікаво. Студенти всі отримані на лекціях знання відпрацьовують на практиці. Наприклад, у рекламістів-третьокурсників цього року розпочалася дисципліна «Цифрові технології в рекламі та PR», на якій здобу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звичайні-незвичайні пари у студентів-рекламістів 28 вересня 2021