Н У Х Т

Профком співробітників НУХТ завершив підготовку до звітно-виборчої конференції

15 листопада 2024

Профком співробітників НУХТ завершив підготовку до звітно-виборчої конференції

30 жовтня та 14 листопада 2024 року відбулися засідання профкому Первинної профспілкової організації університету.

На першому засіданні заслуховувалися звіти голів комісій профкому про роботу за період з грудня 2019 року по жовтень 2024 року:

Комісія з організаційної роботи – Світлана Скоморохова
Виробнича комісія – Ярослав Смітюх
Комісія з охорони праці та техніки безпеки – Олена Подобій
Комісія з соціального захисту членів профспілки – Тетяна Янюк
Комісія з культурно-масової та спортивної роботи – Оксана Топчій
Комісія з інформаційної роботи – Лариса Карташова

Усі звіти з критичними зауваженнями та побажаннями було схвалено та рекомендовано включити до загального звіту роботи профкому за звітний період.

На другому засіданні члени профкому заслухали звіт про роботу профкому за звітний період, представлений головою профкому Первинної профспілкової організації університету Василем Пасічним.

Було прийняте рішення ухвалити звіт голови про роботу профкому за звітний період з умовою внесення змін і зауважень до проведення звітно-виборчої конференції та доручити голові профкому Василю Пасічному виступити з доповіддю на конференції.

Члени профкому ухвалили рішення розмістити до 18 листопада на сторінці профкому та на дошках оголошень у навчальних корпусах оголошення про проведення звітно-виборчої конференції ППО НУХТ 4 грудня 2024 року о 14:00. Також були ухвалені порядок денний і регламент звітно-виборчої конференції.  Окрім того, доручили підготувати та зачитати проєкт постанови звітно-виборчої конференції Ларисі Карташовій.

Профком підтримав рішення звітно-виборчих конференцій Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету біотехнології та екологічного контролю і запропонував рекомендувати на посаду голови ППО НУХТ кандидатуру професора, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного.

Опублікований: 15-11-2024
Читайте також:
Викладачка НУХТ – офіційна членкиня Європейського молодіжного парламенту України

У вересні 2025 р. асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко стала офіційною членкинею European Youth Parliament Ukraine (EYP Ukraine). Це визнання відкриває перед нею широкі можливості для міжнародної співпраці, розвитку та участі у масштабних молодіжних ініціативах. Статус офіційного члена EYP Ukraine озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – офіційна членкиня Європейського молодіжного парламенту України 23 вересня 2025

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 березня 2019

Відкрита лекція  для магістрантів освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі»

22 жовтня 2024 року к.т.н., доцентка кафедти технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок прочитала відкриту лекцію на тему «Сучасний стан молокопереробної галузі України. Промислова та крафтова сировина молочної галузі для HoReCa. Характеристика традиційної та нетрадиційної молочної сировини» з дисципліни «Інноваційні промислові та крафтові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для магістрантів освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCaв туризмі» 23 жовтня 2024

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019