Н У Х Т

Із новітньою українською культурою знайомила здобувачів освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін

22 квітня 2021

Із новітньою українською культурою знайомила здобувачів освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін

21 квітня доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Олена Пивоваренко прочитала відкриту лекцію «Новітня українська культура першої половини ХХ ст.» для здобувачів факультету біотехнології та екологічного контролю.

Із захопленням здобувачі сприймали матеріал, адже мали змогу ознайомитися з шедеврами українського та світового мистецтва. Розвиток театру, живопису, архітектури, музичного мистецтва, їхні трагічні сторінки нікого не залишили байдужими.

Пам'ятаймо, що культура – це те, що формує народ як націю, це звичаї і традиції, історія і духовність, це надбання держави. 

Опублікований: 22-04-2021
Читайте також:
Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців

Друга половина останнього місяця зими в нашому університеті вже традиційно знаменується хвилею захистів дипломних робіт студентами-випускниками. Цієї зими кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 студентів. У результаті засідань Екзаменаційних комісій протягом 18-21 лютого 2019 року було прийняте рішення присвоїти освітні ступені: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра економіки і права вітає з успішним захистом 60 своїх вихованців 28 лютого 2019

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар»

Біотехнологія сьогодні розглядається не лише як наукоємна та високоінноваційна галузь промисловості, але й часто як галузь, успішний розвиток якої вкрай важливий, особливо, коли мова йде про виробництво життєво необхідних ліків, таких, наприклад, як інсулін. Отже, підготовка кадрів для таких виробництв, для біотехнологічної галузі в цілому, має стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар» 01 лютого 2023

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх побували на Київській шоколадній фабриці «ROSHEN». Корпорація «ROSHEN» – один із найбільших виробників кондитерської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» 11 червня 2018