Н У Х Т

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики

08 травня 2020

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики

Карантин ніяким чином не заважає поповнювати скарбничку кафедри фізики новими науковими здобутками та якісними результатами. Проведені теоретичні та експериментальні дослідження дали змогу апробовувати їх на наукових конференціях світу.

Зокрема, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук і доцент Галина Шатковська взяли участь у IХ Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «SCIENTIFIC ACHIEVEMENTS OF MODERN SOCIETY», яка відбулася в м. Ліверпуль (Великобританія).

У збірнику матеріалів конференції, якому присвоюються бібліотечні індекси УДК, ББK і міжнародний стандартний книжковий номер ISBN 978-92-9472-193-8, опублікована стаття  наших науковців «Реологические и акустические свойства некоторых фторорганических соединений». За активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції доповідачі отримали відповідні сертифікати.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри

Після успішного захисту колективних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» здобувачі групи ПФБ-1-1М виявили бажання поділитися своїми враженнями: Марія Дзюба: «Як ми всі знаємо, важливими навичками для здобувача є робота в команді та презентація результатів. Самостійна робота з дисципліни «Природознавча мікробіологія» була націлена на р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Залучення магістрантів до командної роботи є важливим для їхньої подальшої кар’єри 29 грудня 2023

Інтернет-пошук – вчимося робити це правильно і безпечно

Інтернет усе впевненіше займає місце основного джерела отримання інформації з різних сфер нашого життя. Не можна знецінювати його роль і у науковій та педагогічній діяльності. Водночас слід пам'ятати, що не вся наведена інформація має однаковий рівень достовірності. Знання ефективних методів пошуку інформації дає змогу знаходити потрібну інформацію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-пошук – вчимося робити це правильно і безпечно 03 травня 2024

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хімічний склад і технологічні властивості борошна сорго» аспірантки Юлії Приходько. Науковий керівник – професор, член-кореспондент НААН Віра Дробот. Сорго – хлібна, технічна, кормова рослина, зерно якої може слугувати сировиною для виробництва крохмалю, паток...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету 26 грудня 2017

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти

Провідний науковий співробітник Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергій Кириленко прочитав надзвичайно змістовну та мотивуючу лекцію «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», що відбулася за підтримки проєктів Жана Моне MedEUk та EUforUA програми Еразмус+. Фахівець поділився своїм багаторічним досвідом робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти 29 квітня 2021