Н У Х Т

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики

08 травня 2020

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики

Карантин ніяким чином не заважає поповнювати скарбничку кафедри фізики новими науковими здобутками та якісними результатами. Проведені теоретичні та експериментальні дослідження дали змогу апробовувати їх на наукових конференціях світу.

Зокрема, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук і доцент Галина Шатковська взяли участь у IХ Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «SCIENTIFIC ACHIEVEMENTS OF MODERN SOCIETY», яка відбулася в м. Ліверпуль (Великобританія).

У збірнику матеріалів конференції, якому присвоюються бібліотечні індекси УДК, ББK і міжнародний стандартний книжковий номер ISBN 978-92-9472-193-8, опублікована стаття  наших науковців «Реологические и акустические свойства некоторых фторорганических соединений». За активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції доповідачі отримали відповідні сертифікати.

Опублікований: 08-05-2020
Читайте також:
Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла навчання та отримала сертифікат за напрямком «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» на платформі Академії Національної служби здоров’я України. Академія НСЗУ (Управління освітніх та навчальних проєкт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї 13 листопада 2023

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів

Одним із основних аспектів виховної роботи кафедри технології молока і молочних продуктів є професійна орієнтація, що передбачає заходи, спрямовані на допомогу молоді у виборі майбутньої професії. Головною метою цієї роботи є популяризація нашого університету харчових технологій та вищої освіти загалом. Важливою частиною профорієнтаційних заходів є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективами навчання у НУХТ ознайомила ліцеїстів Житомирщини доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів 13 травня 2024

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники

Здобувачі-бакалаври четвертого року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах навчальної дисципліни «Проєктування та дизайн підприємств готельного та ресторанного господарства» відвідали онлайн-лекцію від засновника компанії Кitchenberau (КітченБюро) Олександра Зьоменка. Фахівець розповів здобувачам про всі секрети проєктуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі секрети проєктування закладів ресторанного господарства дізналися четвертокурсники 15 жовтня 2024

Ще один крок у формуванні професійного світогляду екологів

Третьокурсники і четвертокурсники бакалаврської освітньої програми «Екологія та екоменеджмент» разом із доцентками кафедри екології та екоменеджменту Оксаною Ничик та Оксаною Салавор відвідали міжнародну виставку ECOENERGY EXPO-2025, що працювала 14-16 жовтня у Міжнародному виставковому центрі у м. Києві. На сьогодні питання енергетичної безпеки т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один крок у формуванні професійного світогляду екологів 20 жовтня 2025