Н У Х Т

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ

04 квітня 2018

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ

Студенти групи ТБ-4-11 разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали Музей історії НУХТ, про який чули  багато позитивних відгуків.

Працівники Музею відмінно попрацювали для того, щоб показати студентам і викладачам, що історія нашого університету дуже цікава і має глибоке коріння, а також важливе історичне значення для нашої держави. Відвідувачам Музею було приємно слухати цікаві та маловідомі факти з історії існування навчального закладу, який першим почав готувати фахівців для харчової промисловості України. Студенти зізнаються, що на відміну від більшості музеїв, в нашому їм не було нудно ні хвилини, адже його працівники активно працюють й понині для відтворення істинних реалій тих часів, про які вони, як молоде покоління з цікавістю слухають.

Тож, група ТБ-4-11 радить іншим студентам та абітурієнтам відвідати Музей і послухати цікаві розповіді та факти про наш університет!

 

Опублікований: 03-04-2018
Читайте також:
Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів

Усі ми чудово знаємо, що Франція є однією з провідних країн у галузі виноробства у світі, тому можливість відвідати гостьову лекцію Мікробіологічні рішення для вініфікації білих вин» біолога та генетика Філіпа Марулло з Науково-дослідного інституту вина і виноградарства Франції, до якої долучились здобувачі бакалаврату освітньо-професійної програми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід у виноробстві для біотехнологів 27 вересня 2024

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

23 січня 2021 року у режимі онлайн відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Понад 90 слухачів доєдналися до Zoom-конференції з різних куточків нашої країни – Києва, Львова, Луцька, Житомира, Рівного, Івано-Франківська, Чернігова, Канева. Цього суботнього ранку майбутні абітурієнти познайомились із факульт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-гостини на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 25 січня 2021

Як студенти-біотехнологи на «Єнамін» завітали

«Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», – вирішили студенти групи БТ-3-3 і, у супроводі доцента кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько вирушили до ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Єнамін». Справа в тому, що про «Єнамін» всі вони чули багато цікавого: і що організоване підприємство не так давно, у 1999 році, але вже зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як студенти-біотехнологи на «Єнамін» завітали 22 березня 2019

Здобувачі обговорюють переваги і недоліки онлайн-навчання англійською

З нагоди Всесвітнього дня освіти, який відзначають 24 січня, старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела зі здобувачами четвертого курсу (групи ХЧ-4-1, ГС-4-9а, ТХ-4-4) онлайн-дискусію. Обговорили тенденції в освітньому процесі в університетах в Україні, переваги і недоліки онлайн-навчання.  Слід заз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі обговорюють переваги і недоліки онлайн-навчання англійською 24 січня 2023