Студенти групи ТБ-4-11 разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали Музей історії НУХТ, про який чули багато позитивних відгуків.
Працівники Музею відмінно попрацювали для того, щоб показати студентам і викладачам, що історія нашого університету дуже цікава і має глибоке коріння, а також важливе історичне значення для нашої держави. Відвідувачам Музею було приємно слухати цікаві та маловідомі факти з історії існування навчального закладу, який першим почав готувати фахівців для харчової промисловості України. Студенти зізнаються, що на відміну від більшості музеїв, в нашому їм не було нудно ні хвилини, адже його працівники активно працюють й понині для відтворення істинних реалій тих часів, про які вони, як молоде покоління з цікавістю слухають.
Тож, група ТБ-4-11 радить іншим студентам та абітурієнтам відвідати Музей і послухати цікаві розповіді та факти про наш університет!