Н У Х Т

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ

04 квітня 2018

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ

Студенти групи ТБ-4-11 разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали Музей історії НУХТ, про який чули  багато позитивних відгуків.

Працівники Музею відмінно попрацювали для того, щоб показати студентам і викладачам, що історія нашого університету дуже цікава і має глибоке коріння, а також важливе історичне значення для нашої держави. Відвідувачам Музею було приємно слухати цікаві та маловідомі факти з історії існування навчального закладу, який першим почав готувати фахівців для харчової промисловості України. Студенти зізнаються, що на відміну від більшості музеїв, в нашому їм не було нудно ні хвилини, адже його працівники активно працюють й понині для відтворення істинних реалій тих часів, про які вони, як молоде покоління з цікавістю слухають.

Тож, група ТБ-4-11 радить іншим студентам та абітурієнтам відвідати Музей і послухати цікаві розповіді та факти про наш університет!

 

Опублікований: 03-04-2018
Читайте також:
Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма». У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків. Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 15 грудня 2020

Технологи ознайомилися з кулінарними трендами на 2024 рік

Американська National Restaurant Association представила Кулінарний прогноз на 2024 рік, складений за оцінкою понад 1500 професіональних кулінарів. Рейтинг «найгарячіших» трендів має 120 позицій у 7 категоріях: страви, інгредієнти, смаки, приправи, напої, алкогольні напої, макротренди, для подальшого прогнозування «зірок» меню. Аналіз рейтингу доз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологи ознайомилися з кулінарними трендами на 2024 рік 16 листопада 2023

День української писемності та мови на кафедрі гуманітарних дисциплін

На кафедрі гуманітарних дисциплін відзначили День української писемності та мови. Це свято було встановлене указом президента України в 1997 році на честь українського літописця преподобного Нестора – послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія. Традиційно в цей день викладачі кафедри та студенти різних факультетів долучилися до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День української писемності та мови на кафедрі гуманітарних дисциплін 10 листопада 2020

Про маркетингової стратегії і стратегічне планування при побудові бізнесу розповіла нашим здобувачам фахівчиня-практик

На кафедру маркетингу завітала керівниця відділу маркетингових комунікацій мережі дилерських центрів «Богдан-Авто Холдинг» і досвідчений практик у напрямку стратегічного маркетингу Олександра Тимощук. Фахівчиня прочитала онлайн-лекцію «Роль маркетингової стратегії підприємства» для здобувачів спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про маркетингової стратегії і стратегічне планування при побудові бізнесу розповіла нашим здобувачам фахівчиня-практик 21 квітня 2021