Н У Х Т

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено!

31 березня 2025

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Участь у науковому заході взяли здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра та магістра під керівництвом викладачів кафедри. Наукові роботи конкурсантів були підкріпленні публікаційною активністю – тезами, статтями та участю в наукових заходах.

Конкурсною комісією були відзначені найкращі наукові роботи, а їхні автори були нагороджені:

Дипломом І ступеня – здобувачка освітнього ступеня бакалавра Анна Грицина і здобувачка освітнього магістра Вероніка Твердохліб (наукова керівниця – завідувачка кафедри, к.т.н., доцентка Лариса Шаран).

Дипломом ІІ ступеня – здобувачка освітнього ступеня бакалавра Маріна Коваль, здобувач освітнього ступеня магістра Ростислав Кравченко (науковий керівник – к.т.н., доцент Олександр Люлька), здобувачка освітнього ступеня магістра Катерина Петрусенко (науковий керівник – к.т.н., доцентка Оксана Кирпіченкова).

Дипломом ІІІ ступеня – здобувачка освітнього ступеня бакалавра Оксана Загоруй (керівники – к.т.н., доцентка Тетяна Іщенко, к.т.н., асистент Георгій Лявинець).

Роботи юних науковців було рекомендовано до участі у фаховому Конкурсі.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальшої натхненної праці й подолання нових наукових вершин!

Опублікований: 31-03-2025
Читайте також:
Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ 29 липня 2019

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Організація виробництва соусів з використанням інноваційних інгредієнтів у сучасних умовах розвитку підприємств галузі». У виконанні роботи взяли участь магістранти кафедр: технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Лариса Левіцька, технології ресторанної і аюрведи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся успішний захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 23 лютого 2018

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Старший викладач кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук провів відкрите лабораторне заняття «Моделювання дизайну інтер’єру. Моделювання дизайнерського предмету за допомогою команди морф» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Лабораторні роботи – важлива форма організації н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайнерські рішення для готельних підприємств розробляють студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018

Веселка безпеки: про ключові елементи системи HACCP київським ліцеїстам

Викладачі кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції провели ряд зустрічей зі старшокласниками Ліцею №15 міста Києва. Професор кафедри, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко представили пізнавальну лекцію «Веселка безпеки: як кольори допомагають кухарям», присвячену сучасним стан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселка безпеки: про ключові елементи системи HACCP київським ліцеїстам 15 травня 2025