Н У Х Т

Завершується прийом заяв вступників

22 липня 2019

Завершується прийом заяв вступників

Сьогодні завершується прийом заяв вступників на освітній ступінь «бакалавр» і «магістр» медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування на базі 11 класів. Можливість їх подачі буде відкрита до 18-ї години.

Більшість вступників подає заяви в електронній формі. За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» станом на 4-ту ранку до нашого університету подані 11716 електронних заяв.

Нагадуємо, усім вступникам обов’язково необхідно перевірити статус своїх заяв у персональному кабінеті, оскільки у конкурсному відборі братимуть участі тільки ті заяви, статус яких:

- «Допущено до конкурсу» – для заяв, що подані на бюджет, а в разі не отримання рекомендації також на контракт;

- «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» – для заяв виключно на контракт.

Якщо до кінця дня 23 липня певна заява вступника не матиме такого статусу, то йому треба терміново звернутися до приймальної комісії вишу.

26 липня вступники дізнаються, чи отримали місце державного або регіонального замовлення. Навпроти тієї заяви, за якою буде рекомендація на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування».

Для зарахування на місце бюджету такі вступники повинні до 18-ї години 31 липня особисто принести оригінали документів до вишу:
- копію документа, що посвідчує особу;
- оригінал документа про освіту та додаток до нього;
- копію військово-облікового документа (крім випадків, передбачених законодавством);
- сертифікати ЗНО;
- 4 кольорові фото 3Х4;
- інші документи, що передбачені Правилами прийому конкретного закладу.

Зарахування триватиме до 12-ї години 1 серпня.

Важливо, що вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування (не нададуть до приймальної комісії вишу оригінали документів у визначений термін), не отримають бюджетне місце у 2019 році.

У тих вступників, що не отримають жодної рекомендації на бюджет 26 липня, статус напроти всіх заяв залишиться «Допущено до конкурсу». Усі ці заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

У разі отримання рекомендації на контракт напроти таких заяв статус зміниться на: «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)». Цей статус може з’явитися навпроти кількох заяв – вступник має можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати. Для вступу також треба буде подати пакет документів до вишу, кінцеву дату прийому визначає сам ЗВО, але загалом зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.

Опублікований: 22-07-2019
Читайте також:
Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто»

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитро Люлька долучився до проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» та пройшов навчання на ДП «Фесто» за напрямом «HY511 Сучасна промислова гідравліка. Базовий рівень». Викладач опанував знання та навички з таких компонентів: читання принципових гідравлічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто» 07 лютого 2024

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Багато років поспіль викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування беруть участь у Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» (м. Київ), матеріали якої потім публікуються в науковому фаховому виданні «Мова і культура». Сьогодні Україна і весь світ стоять перед викликами від пандемії COVID-19. Тому дистанційне комунікування з вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Міжнародній науковій конференції «Мова і Культура» беруть участь викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 23 червня 2020

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти

15-16 лютого 2024 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист кваліфікаційних робіт менеджерів персоналу заочної форми здобуття освіти 16 лютого 2024

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху

Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» є тією подією, яка викликає жвавий інтерес у студентської спільноти і щороку знаходить нових прихильників. Це – майданчик для обговорення наукових теорій і власних гіпотез, це – подія, яка збирає найа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху 04 квітня 2023