Н У Х Т

Усе про кібербезпеку для бакалаврів-технологів

20 лютого 2025

Усе про кібербезпеку для бакалаврів-технологів

Наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучили студентів 1-3 курсів до участі у серії вебінарів, проведених за ініціативи центру фінансових знань «Талан» Національного банку України.

Студенти прослухали вебінари «Кібербезпека та актуальні схеми шахрайства» від головної експертки управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Тетяни Машлаковської, «Платіжне шахрайство: досліджуємо разом з кіберполіцією» від підполковника поліції, начальника відділу протидії різновидам онлайн-шахрайств Департаменту кіберполіції Національної поліції України Олександра Ульяненкова та «Кібербезпека як професія майбутнього: актуальність, навички та кар'єрні можливості» від фахівця компанії ESET в Україні – провідного постачальника рішень із кібербезпеки Нікіти Веселкова.

У епоху цифровізації та проникнення інтернет-технологій у всі сфери діяльності людства виникає багато питань, пов’язаних із безпекою в кіберпросторі. Учасники вебінарів дізналися багато цікавих фактів та отримали безліч корисних порад від фахівців, починаючи від простих питань щодо підходів до створення надійних і безпечних паролів, ідентифікації сумнівних сайтів, до складних питань уникнення шахрайств при виконанні платіжних операцій. Цікавою була й інформація про професіоналів, які працюють у сфері кібербезпеки та захищають наших співгромадян від різних кібер-шахраїв.

Наші учасники вдячні організаторам за можливість взяти участь у заходах і бажають успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 20-02-2025
Читайте також:
Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах

Управлінці персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ як учасники StartUP Club зустрілися з підприємцями, які вдало використовують технології селф-брендингу в соціальних мережах із метою просування власних проектів. Студенти-ейчари дізнались про те, як збільшити потік клієнтів через «розкрутку» персонального бренду, особл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спіч-практикум із персонального брендингу у соцмережах 01 березня 2018

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

Відбулося чергове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів у режимі online. Цього разу одним із головних було питання підведення підсумків роботи аспірантів та їх атестація і проведення наукового семінару. Із ґрунтовними доповідями виступили Людмила Бурченко, Оксана Онофрійчук, Галина Андронович, Марія Грицевіч та Інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 червня 2020

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

Магістри-біотехнологи отримали черговий драйвовий тренінг-гру від корпорації «Артеріум», який провели менеджер з навчання персоналу Юлія Старикова, фахівець з навчання та розвитку персоналу Марія Воробйова та випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а тепер і фахівець з навчання та розвитку персоналу Альона Дехтяренко. Студентів розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум» 10 квітня 2019

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми

23 січня 2025 року відбулася зустріч здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 18 «Харчові технології» з гарантом освітньо-наукової програми, д.т.н., професором, завідувачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою, де були підведені підсумки зимової екзаменаційної сесії та розглян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня PhD за спеціальністю «Харчові технології» зустрілися з гарантом програми 27 січня 2025