Н У Х Т

Розпочався локальний моніторинг бакалаврської освітньої програми «Технології харчування»

17 січня 2024

Розпочався локальний моніторинг бакалаврської освітньої програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 січня відбулося засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня у складі професора кафедри і гаранта освітньої програми Олега Кузьміна, доцентів Володимира Захарова, Ірини Корецької, Наталії Стукальської; зовнішніх стейкхолдерів – директора ГО «Ресторанна гільдія» Богдана Михайлова, директорки навчального центру PROFI CLUB Ольги Михайлової; випускниці освітньої програми Марії Омельченко, здобувачки вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Аліни Дармограй та запрошених здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» Дениса Фефелова, Ростислава Кузьменка, Анатолія Кравченка, Вероніки Осадчої, Евеліни Борисової.

Засідання робочої групи було присвячене локальному моніторингу освітньо-професійної програми «Технології харчування» підготовки бакалавра за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» та забезпеченню належної якості надання освітніх послуг.

Основні питання, що були розглянуті: унікальність освітньої програми «Технології харчування», яка підтверджується поглибленою теоретичною, практичною та науково-дослідною підготовкою здобувачів; відповідність цілей освітньої програми місії та стратегії університету, що відповідає меті НУХТ, зазначеній у пункті 3.1.1 «Положення про організацію освітнього процесу в Національному університеті харчових технологій», а також стратегічній меті і місії НУХТ, визначеним Стратегічним планом розвитку університету на 2021-2025 роки; відповідність компетентностей і програмних результатів вимогам Стандарту вищої освіти; дотримання академічної доброчесності; результати опитування здобувачів щодо поліпшення освітнього процесу.

Вітаємо колег із початком роботи!

Опублікований: 17-01-2024
Читайте також:
Студенти-міжнародники завершили стажування у Вільнюському університеті (Литва)

Студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» відвідали Вільнюський університет. Поїздка була організована з української сторони – завідувачем кафедри міжнародної економіки, професором Світланою Гуткевич і директором Навчально-наукового інституту економіки і управління, доцентом Олегом Шереметом, з литовської – деканом Каунаського факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-міжнародники завершили стажування у Вільнюському університеті (Литва) 09 квітня 2019

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+

В університеті підвели підсумки конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+  (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р. Цього року мобільність надав партнер НУХТ – Жешувський Університет (м. Жешув, Польща). Програма передбачена для професорсько-викладацького складу Навчально-наукового інституту харчових технологій (напрям «Харчові технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+ 18 грудня 2020

НУХТ – у рейтингу SCImago-2022!

Лабораторія SCImago опублікувала черговий випуск міжнародного рейтингу The SCImago Institutions Rankings 2022 – найбільшого міжнародного рейтингу навчально-наукових інституцій світу, в якому рейтингова позиція закладу вищої освіти чи дослідницької установи визначається здебільшого на основі публікацій у виданнях, що індексуються у базі даних науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у рейтингу SCImago-2022! 15 квітня 2022

Від зародження ідеї до реалізації проєкту: гостьове заняття від стейкхолдера

Уже стало доброю традицією залучення випускників кафедри біотехнології і мікробіології до проведення гостьових занять із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Нещодавно саме таке заняття на запрошення викладачки дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксани Скроцької було проведене випускницею кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від зародження ідеї до реалізації проєкту: гостьове заняття від стейкхолдера 10 листопада 2022