Н У Х Т

Річниця проекту ProductiveWorkspace

28 грудня 2017

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і на завершення сезону побували на двох підприємствах-лідерах харчової промисловості України – броварні Carlsberg Ukraine (м. Київ) і заводі «Кока-Кола Беверіджиз Україна» (смт. Велика Димерка).

Carlsberg Ukraine є однією з провідних пивоварних компаній країни, а її київський завод – високотехнологічним виробником пива в Європі. Для управлінців персоналом 2-го курсу організували «пивний тур» виробничими приміщеннями заводу, у будівництво якого вкладено 68 млн. доларів США, що включав ознайомлення з історією розвитку Carlsberg Group та появою її численних брендів, із процесами пивоваріння в окремих цехах, із техніками професійної дегустації різних сортів пива та сидру. Співробітники компанії поділились зі студентами інформацією про діючі HR-практики: приєднання до глобальної програми стійкого розвитку «ПАРУСА`22», системою соціальних гарантій для працівників, найбільш широкою в галузі, підходами в оплаті праці і методами мотивації супервайзерів і лінійного персоналу.

Візит на завод виробника легендарного напою «Coca-Cola», крім традиційного відвідування корпоративного музею, включав виконання студентами завдання від викладачів: дослідити візуальні елементи фірмового стилю (предмети ідентифікації співробітників, іміджеву продукцію, зовнішній дизайн приміщення та інтер’єр, дрес-код та уніформу працівників тощо) та розпитати про корпоративні ритуали, з чим ейчари успішно впорались.

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці вдячний керівникам і HR-спеціалістам компаній-учасниць проекту ProductiveWorkspace за політику прозорості та максимальної відкритості для студентства, і вже підготував для своїх вихованців сюрпризи у новому сезоні. Coming soon…  

 

Опублікований: 28-12-2017
Читайте також:
Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти. Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 лютого 2024

Професійний досвід для майбутніх фахівців

7 листопада 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція «Професійні дегустаційні конкурси: їхні переваги та завдання, які вони вирішують» засновниці та керівниці професійного міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks, кандидатки економічних наук Олени Сініціної. Захід був організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний досвід для майбутніх фахівців 11 листопада 2024

Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота під час війни 30 листопада 2022

Із класиками сучасного менеджменту спілкуються наші здобувачі освіти

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» і «Менеджмент організацій і адміністрування» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ разом із гарантками освітніх програм, професоркою Світланою Бурлуцькою та доценткою Світланою Дундою 6 жовтня приєдналися до зустрічі з Жаном-П’єром Кароном. Бекграунд гостя – MBA в галузі управління органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із класиками сучасного менеджменту спілкуються наші здобувачі освіти 12 жовтня 2021