Н У Х Т

Річниця проекту ProductiveWorkspace

28 грудня 2017

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і на завершення сезону побували на двох підприємствах-лідерах харчової промисловості України – броварні Carlsberg Ukraine (м. Київ) і заводі «Кока-Кола Беверіджиз Україна» (смт. Велика Димерка).

Carlsberg Ukraine є однією з провідних пивоварних компаній країни, а її київський завод – високотехнологічним виробником пива в Європі. Для управлінців персоналом 2-го курсу організували «пивний тур» виробничими приміщеннями заводу, у будівництво якого вкладено 68 млн. доларів США, що включав ознайомлення з історією розвитку Carlsberg Group та появою її численних брендів, із процесами пивоваріння в окремих цехах, із техніками професійної дегустації різних сортів пива та сидру. Співробітники компанії поділились зі студентами інформацією про діючі HR-практики: приєднання до глобальної програми стійкого розвитку «ПАРУСА`22», системою соціальних гарантій для працівників, найбільш широкою в галузі, підходами в оплаті праці і методами мотивації супервайзерів і лінійного персоналу.

Візит на завод виробника легендарного напою «Coca-Cola», крім традиційного відвідування корпоративного музею, включав виконання студентами завдання від викладачів: дослідити візуальні елементи фірмового стилю (предмети ідентифікації співробітників, іміджеву продукцію, зовнішній дизайн приміщення та інтер’єр, дрес-код та уніформу працівників тощо) та розпитати про корпоративні ритуали, з чим ейчари успішно впорались.

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці вдячний керівникам і HR-спеціалістам компаній-учасниць проекту ProductiveWorkspace за політику прозорості та максимальної відкритості для студентства, і вже підготував для своїх вихованців сюрпризи у новому сезоні. Coming soon…  

 

Опублікований: 28-12-2017
Читайте також:
Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології»

Soft skills є обов'язковими навичками для спеціаліста будь-якої галузі. Особливості організації роботи як підприємств, так і наукових установ вимагають від співробітників вміння працювати у команді, яка є наразі основною формою організації роботи у сучасному світі. Отримати навички роботи у команді мають змогу здобувачі освітнього ступеня «Магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології» 16 жовтня 2023

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько. Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві» 30 листопада 2020

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя

У нашому університеті навчання в умовах воєнного стану відбувається не лише у студентів, а й у викладачів. Нещодавно старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко завершила проходження міжнародного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя 20 квітня 2022

Широке використання сучасних технологій дистанційної роботи

5 травня 2020 р. відбулося чергове засідання кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Колектив кафедри розглянув і обговорив: особливості виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке використання сучасних технологій дистанційної роботи 13 травня 2020