Н У Х Т

Річниця проекту ProductiveWorkspace

28 грудня 2017

Річниця проекту ProductiveWorkspace

Проекту ProductiveWorkspace кафедри управління персоналом та економіки праці виповнився рік. За цей час студенти-ейчари дослідили на місцях робочі процеси, організацію побуту працівників і корпоративну культуру відомих компаній-роботодавців: «1+1 Медіа», EY, Lifecell, Deloitte, EVO.company, Unit.City, BBDO Ukraine, METRO cash&carry Ukraine, і на завершення сезону побували на двох підприємствах-лідерах харчової промисловості України – броварні Carlsberg Ukraine (м. Київ) і заводі «Кока-Кола Беверіджиз Україна» (смт. Велика Димерка).

Carlsberg Ukraine є однією з провідних пивоварних компаній країни, а її київський завод – високотехнологічним виробником пива в Європі. Для управлінців персоналом 2-го курсу організували «пивний тур» виробничими приміщеннями заводу, у будівництво якого вкладено 68 млн. доларів США, що включав ознайомлення з історією розвитку Carlsberg Group та появою її численних брендів, із процесами пивоваріння в окремих цехах, із техніками професійної дегустації різних сортів пива та сидру. Співробітники компанії поділились зі студентами інформацією про діючі HR-практики: приєднання до глобальної програми стійкого розвитку «ПАРУСА`22», системою соціальних гарантій для працівників, найбільш широкою в галузі, підходами в оплаті праці і методами мотивації супервайзерів і лінійного персоналу.

Візит на завод виробника легендарного напою «Coca-Cola», крім традиційного відвідування корпоративного музею, включав виконання студентами завдання від викладачів: дослідити візуальні елементи фірмового стилю (предмети ідентифікації співробітників, іміджеву продукцію, зовнішній дизайн приміщення та інтер’єр, дрес-код та уніформу працівників тощо) та розпитати про корпоративні ритуали, з чим ейчари успішно впорались.

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці вдячний керівникам і HR-спеціалістам компаній-учасниць проекту ProductiveWorkspace за політику прозорості та максимальної відкритості для студентства, і вже підготував для своїх вихованців сюрпризи у новому сезоні. Coming soon…  

 

Опублікований: 28-12-2017
Читайте також:
Ще один стейкхолдер з’явився у бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології»

27 січня 2022 року директор фірми «АМК КЛІМАТ» Володимир Чижов відвідав з робочим візитом кафедру теплоенергетики та холодильної техніки. Фахівець зустрівся з гарантом бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології», доцентом Олексієм Пилипенком і завідувачем кафедри, професором Валентином Петренком. Під час тривалої плідної б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один стейкхолдер з’явився у бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» 27 січня 2022

Відбувся ІІ тур олімпіади з історії НУХТ,  присвяченої 135-річчю університету

15 жовтня 2019 р. кафедрою гуманітарних дисциплін проведено ІІ тур олімпіади з історії НУХТ з нагоди 135-річчя університету. Після відбіркового туру, у якому взяли участь понад 200 студентів різних факультетів та інститутів, до другого потрапили 40. Біля аудиторії А-311, де мав відбутися ІІ тур, яблуку ніде було впасти. Студенти схвильовано чекали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІ тур олімпіади з історії НУХТ, присвяченої 135-річчю університету 15 жовтня 2019

Із провідними шеф-кухарями України навчаються наші студенти

8 листопада 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося відкрите заняття «Використання термоблендера» гуртка з дисципліни «Устаткування та обладнання» під керівництвом викладача спецдисциплін Оксани Данилів і майстер-клас від провідного бренд-шефа мережі ресторанів «23 ресторани», учасника кулінарного шоу «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із провідними шеф-кухарями України навчаються наші студенти 09 листопада 2018

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 05 грудня 2019