Н У Х Т

Дорогою профорієнтації: зупинка ПАТ «Лубнифарм»

19 листопада 2018

Дорогою профорієнтації: зупинка ПАТ «Лубнифарм»

Профоірієнтаційний десант НУХТ у складі декана факультету біотехнології та екологічного контролю Наталії Грегірчак, доцентів кафедри біотехнології і мікробіології Інни Лич та Юрія Пенчука і старшого викладача кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Юрія Доломакіна 16 листопада 2018 року попрямував до міста Лубни Полтавської області.

Скориставшись люб’язним запрошенням головного інженера ПАТ «Лубнифарм» Ігоря Бондаренка, наші колеги провели ряд зустрічей із керівництвом і персоналом цього сучасного фармацевтичного підприємства. Ці зустрічі дозволили виявити перспективи взаємовигідного співробітництва: можливість проходити практику і отримувати неоціненний досвід на робочих місцях для студентів НУХТ та реальні перспективи одержання профільної вищої освіти у скорочений термін (за 1,5 – 2 роки) на базі НУХТ для співробітників підприємства. До того же не обійшлося без приємних сюрпризів: на підприємстві гостей з НУХТ радо привітали випускниці кафедри біотехнології і мікробіології, а нині працівники ПАТ «Лубнифарм», інженер-технолог ЦЛ Руслана Кочерга та начальник відділу валідації  Анастасія Денисенко.

Не оминули своєю увагою представники НУХТ і школярів м. Лубни, провівши цікаві та інформативні бесіди з учнями 10-х та 11-х класів шкіл №2, №3 та №10. У профорієнтаційних мандрах по школах радо взяла участь і Анастасія Денисенко, на власному прикладі демонструючи всі переваги і перспективи отримання фаху біотехнолога у НУХТ.

Профорієнтаційний десант НУХТ щиро вдячний керівництву ПАТ «Лубнифарм» і особисто Ігорю Бондаренку, а також адміністраціям шкіл за теплий, гостинний прийом.

Сподіваємось на плідну багаторічну співпрацю!

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018

Психологи продовжують надавати підтримку молоді

Психологічній підтримці здобувачів освіти в нашому навчально-науковому комплексі завжди приділялася велика увага. В університеті функціонує Центр психологічної підтримки, в усіх фахових коледжах НУХТ активно працюють практикуючі психологи. У нинішніх умовах воєнного стану, коли нервове напруження усіх щодня зростає через дії агресора, робота психо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Психологи продовжують надавати підтримку молоді 22 липня 2022

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ

Сучасні реалії створюють певні перешкоди перед учасниками профорієнтаційної команди нашого університету. В умовах карантинних обмежень доводиться знаходити нові способи комунікації з майбутніми абітурієнтами. Отже, представниці двох випускових кафедр університету: біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю – до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими способами комунікації з майбутніми абітурієнтами користуються учасники профорієнтаційної команди НУХТ 10 грудня 2020

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід

Деякий час назад здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології взяли участь у VІІІ науково-практичній конференції школи молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» АТ «Фармак», присвяченій 95-річному ювілею фармацевтичної компанії. Через пандемію COVID-19, конференція працювала в онлайн-режимі. У ній брали участь магістранти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у наукових конференціях – безцінний досвід 25 лютого 2021