Н У Х Т

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

21 листопада 2019

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різноманітні вітчизняні та закордонні конференції, бо це дає можливість поширити свою роботу серед науковців у різних куточках України.

У Національному фармацевтичному університеті у м. Харків відбулася VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології», в якій дистанційно взяли участь студенти ІV курсу В’ячеслав Черепанський, Анастасія Царьова, Анна Ярова, Анна Зварич, а також магістранти I та II років навчання Ігор Ключка, Наталя Петренко, Марина Ярош, Сергій Вискірко, Юлія Гайдук, Наталія Клименко, Анна Моцар та Іван Янчук. Свої наукові роботи оприлюднили і здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька. Загалом у збірнику наукових праць опубліковані 13 тез і статей наших юних дослідників.

Студенти отримали не тільки безцінний досвід написання наукової роботи з її оприлюдненням, але й можливість розповсюдити своє бачення проблем сучасної біотехнології та шляхи їх вирішення серед наукового світу.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів

20 вересня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів – День здоров'я. Цьогорічний захід був відзначений гарним настроєм студентів, бажанням отримати перемогу у спортивних естафетах, згуртованістю і дружбою єдиної студентської родини, незалежно від віку, групи чи курсу. Перший конкурс «Строю і піс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів 21 вересня 2018

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність

Згідно з програмою педагогічної практики аспірант першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій Ренат Танчик провів онлайн практичне заняття з дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» для здобувачів четвертого курсу освітнього ступеню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня «Доктор філософії» опановують педагогічну майстерність 23 лютого 2023

Поважні гості на захистах магістерських робіт

Другий день захистів магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» розпочався незвично. На нього завітали представники фармацевтичного підприємства АТ «Фармак»: фахівець відділу підбору та адаптації Ірина Воскрес і начальник лабораторії лабораторної розробки активних фармацевтичних інгредієнтів для біологічних лікарських засобів Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поважні гості на захистах магістерських робіт 19 лютого 2020

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою. Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми 18 вересня 2023