Н У Х Т

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

21 листопада 2019

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різноманітні вітчизняні та закордонні конференції, бо це дає можливість поширити свою роботу серед науковців у різних куточках України.

У Національному фармацевтичному університеті у м. Харків відбулася VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології», в якій дистанційно взяли участь студенти ІV курсу В’ячеслав Черепанський, Анастасія Царьова, Анна Ярова, Анна Зварич, а також магістранти I та II років навчання Ігор Ключка, Наталя Петренко, Марина Ярош, Сергій Вискірко, Юлія Гайдук, Наталія Клименко, Анна Моцар та Іван Янчук. Свої наукові роботи оприлюднили і здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька. Загалом у збірнику наукових праць опубліковані 13 тез і статей наших юних дослідників.

Студенти отримали не тільки безцінний досвід написання наукової роботи з її оприлюдненням, але й можливість розповсюдити своє бачення проблем сучасної біотехнології та шляхи їх вирішення серед наукового світу.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району

4 жовтня на стадіоні Національного університету біоресурсів і природокористування відбулася легкоатлетична естафета в рамках Спартакіади серед студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У змаганнях брали участь команди НУХТ, Національної академії СБУ, МАУП і НУБіП. Юнаки змагалися на дистанції 4*400 м, дівчата – 4*200 м. Чест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району 05 жовтня 2023

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019

БТЕК розпочинає профорієнтацію!

Для школярів навчальний рік тільки розпочався, але більшість уже обговорює з батьками та близькими свої плани щодо вступу у 2021 році до навчальних закладів. Таке рішення випускнику необхідно прийняти, щоб сконцентруватися на вивченні профільних предметів і підготуватися до ЗНО. Саме питання щодо умов вступу, прохідного балу, кількості державних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БТЕК розпочинає профорієнтацію! 08 вересня 2020

Про роль англійської мови для маркетологів на гостьовій лекції кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

2 листопада на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулася запланована гостьова зустріч із маркетологинею української інженерної компанії, ТОВ «Сахара» Лілією Коношенко. ТОВ «Сахара» – провідна українська компанія зі впровадження інноваційних систем опалення, яка працює на ринку України вже понад 20 років. Ініціатором зуст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про роль англійської мови для маркетологів на гостьовій лекції кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 06 листопада 2023