Н У Х Т

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

21 листопада 2019

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різноманітні вітчизняні та закордонні конференції, бо це дає можливість поширити свою роботу серед науковців у різних куточках України.

У Національному фармацевтичному університеті у м. Харків відбулася VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології», в якій дистанційно взяли участь студенти ІV курсу В’ячеслав Черепанський, Анастасія Царьова, Анна Ярова, Анна Зварич, а також магістранти I та II років навчання Ігор Ключка, Наталя Петренко, Марина Ярош, Сергій Вискірко, Юлія Гайдук, Наталія Клименко, Анна Моцар та Іван Янчук. Свої наукові роботи оприлюднили і здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька. Загалом у збірнику наукових праць опубліковані 13 тез і статей наших юних дослідників.

Студенти отримали не тільки безцінний досвід написання наукової роботи з її оприлюдненням, але й можливість розповсюдити своє бачення проблем сучасної біотехнології та шляхи їх вирішення серед наукового світу.

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023

Підготовка до проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» триває

Логічним продовженням передачі спонсорського інструменту закладам освіти, що готувалися до Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря», стала нарада представників усіх зацікавлених навчальних закладів стосовно поновлення робіт по організації та проведенню Конкурсу. Ініціаторами на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за компетенцією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря» триває 19 жовтня 2023

Інсайти для магістрантів від лідерів думок

У рамках вивчення дисципліни «Стратегічне управління та КСВ в туризмі» здобувачі магістратури кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою відвідали публічну лекцію «Сталий розвиток в умовах війни». Лекцію читала Марина Саприкіна – експертка зі сталого розвитку, головчиня правління CSR Ukraine, провідної органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для магістрантів від лідерів думок 02 червня 2023

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації спільного проєкту – виробництва крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO». Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий спільний інноваційний проєкт пивоварні «Волинський Бровар» і кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 лютого 2021