Н У Х Т

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік

30 серпня 2023

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося перше у 2023-2024 навчальному році засідання.

Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч привітала усіх із початком нового навчального року та винесла на розгляд ряд поточних питань, пов’язаних із початком навчання в реаліях воєнного часу, підготовкою до акредитації освітніх програм кафедри та оновленням робочих програм і силабусів дисциплін, навчально-методичної літератури, готовністю лабораторій до проведення занять.

Друга половина засідання була присвячена двом позитивним подіям.

Усі присутні привітали завідувачку лабораторії Поліну Гаврильченко з ювілеєм, побажали міцного здоров’я та невичерпної енергії, а завідувачка кафедри Олександра Нєміріч вручила грамоту за багаторічну сумлінну і плідну працю на освітянській ниві.

Ще одна приємна новина – старший викладач, к.т.н. Володимир Польовик отримав відзнку за участь в якості члена журі у Всеукраїнському конкурсі «Великодні традиції 2023». Цей конкурс об’єднав 64 заклади професійної та професійно-технічної освіти з усієї України. Захід відбувався за підтримки громадської організації «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра» та її голови Олени Булах.

З новими силами, сповнені творчих задумів у новий навчальний рік!

Опублікований: 30-08-2023
Читайте також:
Круглий стіл з питань якості

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, Василь Сидор, Вікторія Кійко та Оксана Петруша і студенти IV курсу освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» взяли участь у круглому столі «Якість та безпека харчових продуктів». Учасниками заходу були науковці та аудитори, а також представники організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл з питань якості 25 листопада 2019

Цікаві дослідження бакалаврів-хімтехнологів

Для вирішення багатьох технологічних задач у галузі хімічної технології необхідні ґрунтовні практичні навички роботи в хімічній лабораторії – і стосовно техніки безпеки, і техніки лабораторних досліджень. Під час лабораторних і практичних занять студенти також навчаються таймменеджменту, працювати в команді, взаємодіяти з ментором чи викладачем. Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві дослідження бакалаврів-хімтехнологів 08 жовтня 2025

Корисні поради бакалаврам щодо проєктування технологічного обладнання з листового металу

Днями на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулося гостьове заняття на тему «Особливості проєктування технологічного обладнання із листового металу в CAD-системі Autodesk Inventor Professional» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових та біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради бакалаврам щодо проєктування технологічного обладнання з листового металу 26 березня 2025

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером

У межах розвитку освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася відеозустріч здобувачів освіти, що починають свій шлях в опануванні знань, зі стейкхолдером освітньо-професійної програми, випускником кафедри, а нині начальником відділу розробки та впровадження ПрАТ «Укрпластик», к.т.н. Дени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів освіти і викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки зі стейкхолдером 07 квітня 2021