Н У Х Т

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік

30 серпня 2023

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції стартує у новий навчальний рік

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося перше у 2023-2024 навчальному році засідання.

Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч привітала усіх із початком нового навчального року та винесла на розгляд ряд поточних питань, пов’язаних із початком навчання в реаліях воєнного часу, підготовкою до акредитації освітніх програм кафедри та оновленням робочих програм і силабусів дисциплін, навчально-методичної літератури, готовністю лабораторій до проведення занять.

Друга половина засідання була присвячена двом позитивним подіям.

Усі присутні привітали завідувачку лабораторії Поліну Гаврильченко з ювілеєм, побажали міцного здоров’я та невичерпної енергії, а завідувачка кафедри Олександра Нєміріч вручила грамоту за багаторічну сумлінну і плідну працю на освітянській ниві.

Ще одна приємна новина – старший викладач, к.т.н. Володимир Польовик отримав відзнку за участь в якості члена журі у Всеукраїнському конкурсі «Великодні традиції 2023». Цей конкурс об’єднав 64 заклади професійної та професійно-технічної освіти з усієї України. Захід відбувався за підтримки громадської організації «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра» та її голови Олени Булах.

З новими силами, сповнені творчих задумів у новий навчальний рік!

Опублікований: 30-08-2023
Читайте також:
Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти  групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виробничі цехи найбільшого в Європі пивзаводу – ПрАТ «Оболонь». До складу компанії входять головний завод у Києві з віддаленими виробництвами в Олександрії та Чемерівцях Хме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують знайомити студентів із потужними харчовими підприємствами викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 червня 2019

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA»

Компанія «Lantmännen AXA», що входить до скандинавського харчового концерну «Lantmannen» – найбільший виробник швидких сніданків в Україні, а її продукція експортується до понад 45 країн. Підприємство активно розвивається, нарощує потужності та потребує кваліфікованих фахівців. Тому адміністрація компанії запросила наших студентів ближче познайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким має бути сучасний фахівець у галузі інжинірингу харчових виробництв дізналися студенти на «Lantmännen AXA» 11 грудня 2018

Науково-технічна бібліотека презентує!

З нагоди 140-річного ювілею нашого університету науково-технічна бібліотека презентувала нові бібліографічні видання, які розкривають багатогранну наукову спадщину університету та підкреслюють його високий науковий потенціал. У першому виданні під назвою «Шляхами наукових досліджень. НУХТ у Web of Science: динаміка публікаційної активності» предст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека презентує! 16 жовтня 2024

Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт». «Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна сходинка у професійному зростанні 24 квітня 2024