Н У Х Т

Практичний майстер-клас про нові HR-інструменти для менеджерів персоналу

07 лютого 2024

Практичний майстер-клас про нові HR-інструменти для менеджерів персоналу

6 лютого 2024 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли активну участь у практичному майстер- класі «Карта посади як альтернатива посадовій інструкції: дієвий інструмент HR-менеджера» від HR-фахівчині Анастасії Журавель.

Спікерка висловила думку, що останнім часом фахівці з управління персоналом зіткнулися з численними викликами у керуванні талантами у компаніях. Наприклад, за даними дослідження від Gradus Research, 68% респондентів відзначили проблему вигорання та втоми, а 62% вказали на труднощі у пошуку спеціалістів у конкретних напрямках. Тому наразі для HR-менеджерів надзвичайно важливо постійно вдосконалювати свої навички та використовувати нові інструменти для відповіді на потреби ринку та ефективного задоволення бізнес-потреб. Одним із таких HR-інструментів є використання карт посад, що дозволяє стандартизувати обов'язки співробітника та очікувані результати його роботи.

Завдяки карті посади можна керовано впливати на продуктивність і мотивацію співробітника, а також надавати структурований зворотний зв'язок; оцінювати ефективність роботи; розробляти плани розвитку; концентрувати співробітника на ключових завданнях для бізнесу; виявляти потенціал розвитку в компанії; зменшувати негативні наслідки, особливо під час звільнення.

Майстер-клас від фахівчині викликав великий інтерес, і здобувачі освіти докладно розглянули всі нюанси роботи з картами посад.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачі освіти щиро вдячні Анастасії Журавель за практичний майстер-клас, який поглибив їхні знання у сфері кадрового адміністрування в рамках освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Вони з нетерпінням очікують нові майстер-класи для розвитку HR-менеджерів!

Опублікований: 07-02-2024
Читайте також:
Новий челендж у житті студента-біотехнолога

Магістри І року навчання освітньо-професійної програми «Фармацевтична біотехнологія» приступили до виконання своїх магістерських робіт. Найперше, що вони мали виконати – написати обґрунтування вибору тематики магістерської роботи. Адже, це той фундамент і база, які кожний має створити для успішного початку. Це 80% майбутнього диплому. І, як зізнаєт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий челендж у житті студента-біотехнолога 12 січня 2021

How to turn a human into a fly?

Наші здобувачі освіти продовжують широко користуватися можливостями неформальної освіти. Днями магістранти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» разом із лекторкою дисципліни «Методи молекулярної біотехнології» Оксаною Скроцькою доєдналися до онлайн-лекції «How ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

How to turn a human into a fly? 22 березня 2024

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності  «Готельно-ресторанна справ»

22 лютого в рамках дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся  довгоочікуваний online-лекторій «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, їх ознаки та особливості. Які фактори впливають на ціну пляшки вина сьогодні» від запрошеного експерта галузі – сомельє, члена Асоціац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справ» 24 лютого 2021

Нове поповнення фахівців з технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Роботу екзаменаційної комісії очолив виконавчий директор «Федерації органічного руху в Україні» Андрій Коняшин. Під час захисту здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців з технологій органічних харчових продуктів 28 лютого 2024