Н У Х Т

Європейські виміри сталого розвитку обговорили на науково-практичній конференції, що працювала в університеті

23 червня 2021

Європейські виміри сталого розвитку обговорили на науково-практичній конференції, що працювала в університеті

У рамках проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жан Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019- 1-UA-EPPJMO-SUPPA) в університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські Виміри Сталого Розвитку».

Пленарні та секційні засідання конференції зібрали яскравих доповідачів із Чехії, Швеції, Бельгії, Індії, Нігерії, але найширше була представлена Україна – близько 40 доповідей.

Під час пленарного засідання заслухали доповіді директорки Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі Університету Масарика (Чеська Республіка) Катерини Себкової «Виклики та інструменти для досягнення стійкості в здоров’ї: середовище і кліматичні зміни Nexus в ЄС», докторки Інституту Екологічної Економіки Лундського університету (Швеція) Юлії Войтенко-Палган, «Комунальне управління циркулярною економікою: інформація та приклади Готенбургу, Швеція», доцентки кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Національного університету біоресурсів і природокористування України Марії Галабурди «Запобігання фальсифікаціям у ланцюзі виробництва та обігу харчових продуктів».

Далі науковці активно спілкувалися в рамках секцій «Економічна складова сталого розвитку», «Екологічна складова сталого розвитку», «Соціальна складова сталого розвитку та громадське здоров’я» та «Європейські студії для сталого розвитку».

Наразі готується до друку збірник матеріалів конференції, який також буде оприлюднений на сайті нашого університету та сайті проєкту.

Опублікований: 23-06-2021
Читайте також:
Креативні ідеї першокурсників з тематичного оформлення для закладів ресторанного господарства

У рамках вивчення освітньої компоненти «Основи гостинності» здобувачами першого курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки дисципліни і гарантки Віти Цирульнікової відбувся конкурс «Тематичне оформлення столу в закладі ресторанного господарства». Кафедра готельно-ресторанної справи імп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативні ідеї першокурсників з тематичного оформлення для закладів ресторанного господарства 01 травня 2024

Відбулося онлайн-засідання ректорату університету

18 березня 2022 року відбулося онлайн-засідання ректорату університету за участю деканів факультетів, директорів навчально-наукових інститутів, фахівців навчально-методичного управління, Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Відповідно до порядку денного спочатку обговорили роботу університету в режимі воєнног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося онлайн-засідання ректорату університету 18 березня 2022

Вікторина «ОЛІМП»

Нещодавно у Пекіні стартували зимові олімпійські ігри. Найкращі атлети планети приїхали до Китаю, щоб позмагатися в силі та спритності. Але і факультет біотехнології та екологічного контролю не пасе задніх. Звичайно, студенти не виступають в Пекіні, але все ж у змаганнях участь беруть, до того ж змагання ці теж олімпійські. Мова йде про вікторину «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікторина «ОЛІМП» 14 лютого 2022

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», присвячена 15-річчю факультету харчових технологій та упра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – кращі доповідачі наукової конференції НУБіП 29 квітня 2024