Н У Х Т

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?»

23 листопада 2020

Час із користю: здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у «Що? Де? Коли?»

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю гуртом пограли у відому інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?».

Як і решта масових заходів, цей також відбувався дистанційно, на платформі Zoom. Серед охочих взяти участь у такому захопливому дійстві були представники всіх курсів, навіть магістранти знайшли час пограти!

Ерудити мали змогу продемонструвати знання загального плану, зокрема щодо облаштування Всесвіту та його законів, космічних цікавинок, середовища існування людини та способів його збереження і покращення. А у перервах залюбки спілкувалися та обговорювали важливі питання щодо студентського життя і сенсу існування в цілому.

Гра відбулася на високому рівні: всі гравці отримали масу задоволення та з користю провели час.

Своїми враженнями поділилася студентка першого курсу Анна Косяк: «Я брала участь у командному конкурсі «Що? Де? Коли» разом із іншими першокурсниками нашого факультету. Турнір тривав більше двох годин, і за цей час ми всі активно дискутували на різні наукові та суспільні теми. Оскільки участь у грі брали всі курси, то спочатку було трохи ніяково, адже ми могли дечого і не знати, проте ця невпевненість зникла після першого раунду, і загалом, ми чудово провели час. До того ж, наша команда перемогла, а це не може нас не тішити!».

Призові місця поділилися наступним чином:

  • перемогу здобув перший курс;
  • срібло розділили магістри та четвертий курс;
  • бронза дісталася другому та третьому курсу.
Опублікований: 23-11-2020
Читайте також:
Технологічні секрети і сучасні тенденції на гостьових лекторіях

Важливим елементом профорієнтаційної роботи є зустрічі зі студентами коледжів. Подвійна користь – коли на цих зустрічах вони не лише знайомляться з викладачами університету, але й отримують допомогу в опануванні свого фаху. Поєднання цих переваг досягається проведенням гостьових лекцій. Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні секрети і сучасні тенденції на гостьових лекторіях 06 березня 2025

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів та функціональні властивості хліба житнього заварного» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінний харчовий продукт укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До розширення асортименту популярних борошняних виробів із покращеними споживчими характеристиками долучаються наші молоді науковці 30 липня 2019

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з програмування

18 січня 2018 року відбулася олімпіада з програмування серед студентів спеціальності «Обслуговування програмних систем та комплексів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ. У майстерності розроблення програм для розв’язування цікавих прикладних задач за допомогою комп’ютера та різних систем програмування змагалися 10 студентів 2-4 курсів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з програмування 18 січня 2018

Проєкт «Дуальна освіта» – серед кращих прикладів безбар’єрності на державному порталі «Дія. Бізнес»

Дуальна освіта – успішний кейс подолання бар’єрів у працевлаштуванні молоді та вирішення дефіциту кадрів виробничих спеціальностей. Проєкт із популяризації, адаптації та впровадження дуальної форми здобуття освіти реалізується в Україні, починаючи з 2014 року у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Українською асоціацією маркетингу та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєкт «Дуальна освіта» – серед кращих прикладів безбар’єрності на державному порталі «Дія. Бізнес» 16 серпня 2021