Н У Х Т

Завершилися захисти магістрантів освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

18 грудня 2024

Завершилися захисти магістрантів освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм здобуття освіти, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Під керівництвом викладачів кафедри, здобувачі під час навчання в магістратурі проводили дослідження в багатьох напрямках із розроблення нових рецептур, удосконалення технологій, здійснювали підбір сировини від виробників, які працюють із дотриманням стратегії сталого розвитку, розробляли заходи щодо перероблення браку тощо з метою підвищення ефективності виробництва, розширення асортименту. Крім науково-дослідної частини у кожній роботі було проведено технологічні розрахунки, розроблено комплекс заходів щодо підбору технологічного обладнання, планування заходів для впровадження HACCP у проєктах нових підприємств і на діючих підприємствах.

Захищаючи роботи, здобувачі впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії. Захист декількох кваліфікаційних робіт відбувся англійською мовою, зокрема Євгена Годунка (керівниця – професорка Віра Юрчак), Віталія Непийводи (керівниця – професорка Юлія Камбулова) та Василя Білохатнюка (керівниця – професорка Олена Білик).

Роботу екзаменаційних комісій очолив стейкхолдер, голова Об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко. Згідно з наказом у складі комісії також працювали завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, професорка Юлія Камбулова, гарантка освітньої програми, професорка Олена Білик. Підсумовуючи результати захистів здобувачів, Олександр Васильченко висловив свої позитивні враження від представлених робіт, теми яких актуальні для промисловості.

Зважаючи на вичерпні відповіді на запитання членів комісії, усім здобувачам одноголосно присвоїли освітній ступінь «Магістр». Колектив кафедри вітає здобувачів із захистом і бажає успіхів та наснаги у професійній діяльності.

Опублікований: 18-12-2024
Читайте також:
Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 грудня 2019

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – на головній події сфери HoReCa

17 вересня здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна» справа разом зі своїми викладачами випускової кафедри і наставниками відвідали перший день наймасштабнішої події сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2024. Наші студенти мали можливість познайомитися з новими трендами індустрії гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – на головній події сфери HoReCa 18 вересня 2024

Викладачі кафедри економіки і права опановують новітні програмні продукти автоматизованого ведення обліку

Викладачі кафедри економіки і права пройшли успішне навчання-підвищення кваліфікації з автоматизованого комплексного ведення бухгалтерського та фінансового обліку в програмному середовищі «ДЕБЕТ ПЛЮС v12». Розроблена в Україні і для України система управління підприємством «ДЕБЕТ Плюс» має модульну структуру, що дає можливість підібрати оптимальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри економіки і права опановують новітні програмні продукти автоматизованого ведення обліку 22 вересня 2022