Н У Х Т

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

02 березня 2021

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 лютого викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до капінгу з чемпіонами та відкритого діалогу щодо професії бариста.

Відкритий і відвертий діалог-дискусія про те, чи робота баристою є перспективною, можливості кар’єрного зростання і всі плюси й мінуси цієї кавової професії відбувся в освітній інституції «Octo School» (Octo Tower).

Спікер – переможець Ukrainian Barista Championship 2019 і співзасновник «3 Champs Roastery» Павло Спіцин, якому пощастило знайти справу життя під час студентського підробітку і який поділився своїм професійним розвитком у кавовій індустрії. Професійний бариста познайомив із особливостями обсмажування та впливом цього технологічного процесу на формування смаку напою, характеристикою митої, натуральної і анаеробної кави.

Після діалогу-дискусії всі охочі взяли участь в експертному капінгу, професійній кавовій дегустації. На розгляд були запропоновані 10 зразків кави під фільтр торгівельної марки «3 Champs Roastery».

Захід дозволив більше дізнатися про особливості обсмажування та приготування кави, роботу бариста та розвиток кавової індустрії в Україні. Такі виїзні воркшопи є корисними для наших здобувачів, які вивчають дисципліну «Барна справа та організація роботи сомельє» і, можливо, мріють про професію баристи або відкриття своєї кав’ярні, де кожний гість зможе насолодитися горнятком ароматної кави. 

Опублікований: 02-03-2021
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа». Студенти представили Екзаменаційній комісії з атестації здобувачів вищої освіти проекти різних типів готельних підприємств – турис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів 17 лютого 2018

Академічна мобільність аспірантів – можливість поглибити знання та провести наукові дослідження

Внутрішня академічна мобільність для здобувачів ступеня PhD – це шанс поглибити знання, розширити наукові контакти й реалізувати власні дослідження. Вона дає змогу здобувачам навчатися, стажуватися чи проводити наукову діяльність у іншому закладі вищої освіти чи науковій установі в межах України. Такою можливістю активно користуються здобувачі осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність аспірантів – можливість поглибити знання та провести наукові дослідження 03 жовтня 2025

Науково-технічна рада університету розглянула стан виконання наукових досліджень, що здійснюються за рахунок держбюджету

10 грудня 2020 року відбулося засідання Науково-технічної ради університету, присвячене стану виконання наукових досліджень і розробок, які здійснюються в нашому університеті за рахунок коштів державного бюджету у 2020 році. Провів засідання голова Науково-технічної ради, професор Олександр Шевченко. На початку засідання головуючий подякував нашим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна рада університету розглянула стан виконання наукових досліджень, що здійснюються за рахунок держбюджету 11 грудня 2020

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 травня 2025