Н У Х Т

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

29 вересня 2023

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» групи МН-1-6, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» побували на екскурсії по історичних пам’ятках м. Києва.

Зокрема, студенти подолали маршрут від Золотих воріт до Софії Київської, пройшли до Андріївської церкви, Київського дитинця й Десятинної церкви, а далі попрямували на Андріївський узвіз і старовинний Поділ.

Опублікований: 29-09-2023
Читайте також:
Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня. Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій 23 лютого 2023

Розширений міжкафедральний науковий семінар відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

Наприкінці навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений міжкафедральний науковий семінар старшого викладача кафедри Олени Блощинської. Тема доповіді – «Удосконалення технології безглютенових фонданів». Здобувач представила результати наукових досліджень за темою дисертаційної роботи, керівником якої є доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширений міжкафедральний науковий семінар відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 грудня 2018

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Лабораторні заняття третьокурсників-експертів в Інституті продовольчих ресурсів НААН України

24 та 25 жовтня 2023 року для здобувачів 3 курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», було проведено виїзні лабораторні заняття з дисципліни «Основи товарознавства харчової продукції» (лекторка дисципліни – доцентка Вікторія Кійко). Заняття проводилися у відділі аналітичних дослід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття третьокурсників-експертів в Інституті продовольчих ресурсів НААН України 30 жовтня 2023