Н У Х Т

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

29 вересня 2023

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» групи МН-1-6, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» побували на екскурсії по історичних пам’ятках м. Києва.

Зокрема, студенти подолали маршрут від Золотих воріт до Софії Київської, пройшли до Андріївської церкви, Київського дитинця й Десятинної церкви, а далі попрямували на Андріївський узвіз і старовинний Поділ.

Опублікований: 29-09-2023
Читайте також:
На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування

У 2021-22 н. р. викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів м. Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської та інших областей. Доцентка кафедри Світлана Мусійчук зустрілася з учнями Європейського колегіуму м. Києва. Викладачка презентувала майбутнім всту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На День відкритих дверей НУХТ запрошує кафедра іноземних мов професійного спрямування 01 жовтня 2021

Тpивaє cтaжувaння нaших нaукoвцiв у Pуceнcькoму унiвepcитeтi (Бoлгapiя)

Тpивaє cтaжувaння нaших нaукoвцiв у Pуceнcькoму унiвepcитeтi (Бoлгapiя). До пpoгpaми cтaжувaння вхoдить читання лeкцiйних куpciв для мaгicтpaнтiв. Зa кoнcультaцiї бoлгapcьких кoлeг були пiдгoтoвлeнi куpcи лeкцiй iз тeхнoлoгiчних кoмплeкciв хapчoвих виpoбництв, якi пpoчитав aнглiйcькoю мoвoю дoцeнт Oлeкciй Губeня, i з пpoмиcлoвих пeчeй, якi пpoчита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тpивaє cтaжувaння нaших нaукoвцiв у Pуceнcькoму унiвepcитeтi (Бoлгapiя) 05 грудня 2019

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019