Н У Х Т

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів закріпили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін на ПАТ «Дубномолоко»

11 травня 2018

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів закріпили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін на ПАТ «Дубномолоко»

Викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент Алла Тимчук провела виїзне лабораторне  заняття з дисципліни «Технології молочних та молоковмісних продуктів» зі студентами групи МО-3-2 у виробничих умовах на одному із найпотужніших та сучасних заводів із виробництва сиру в Україні - ПАТ «Дубномолоко». 

Сучасний завод-сироварня, розташований у місті Дубно, - це поєднання новітніх технологій та мистецтва сироваріння. Завод має найсучасніше обладнання для виробництва твердих і плавлених сирів, усі етапи повністю автоматизовані та стандартизовані. Потужність підприємства на рік становить 15 млн кг твердих сирів та 4 млн кг плавлених сирів. «КОМО» дотримується найвищих стандартів якості та має сертифікат відповідності міжнародному стандарту FSSC 22000.

Головні спеціалісти підприємства ознайомили студентів із особливостями організації виробництва сирів твердих і плавлених, а також сирів, вироблених за власними рецептурами підприємства («Тенеро», «Фамілія», «Горіховий», «Кантрі»), а також дали вичерпні відповіді на усі поставлені запитання. Студенти мали змогу оцінити високу якість сирів твердих і плавлених, вироблених  на підприємстві.

Завдяки успішно проведеному виїзному лабораторному заняттю студентами були закріплені теоретичні знання зі спеціальних дисциплін, а також отримане наочне уявлення про роботу сучасного фахового підприємства.

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер

9 жовтня напередодні святкування 135-річчя університету студенти академічних груп ТІ 1-1 і МЯ-3-1ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставниками груп, викладачами кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшим викладачем Оксаною Москалюк і доцентом Ігорем Страшинським відвідали Музей історії та розвитку університету. Спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів надихнулися історією Альма матер 10 жовтня 2019

Навички наукової комунікації – в теорії та на практиці

Нову дисципліну «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації» введено до навчальних планів магістрів НУХТ лише цього року. Її викладачі (Наталія Науменко, Яна Окопна, Олена Сподинюк, Богдана Кукса, а надалі цей список тільки збільшуватиметься…) мають на меті допомогти магістрантам – майбутнім виробничникам, науковцям, експериментаторам і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички наукової комунікації – в теорії та на практиці 06 листопада 2018

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету

7 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. Традиційно його розпочали з привітань з початком навчального року 2018/2019 і членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями. Також заступник голови ради, перший проректор університету Володимир Яровий вручив дипломи Вищої школи управління охороною пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету 07 вересня 2018

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар, який провів генеральний директор, голова Об'єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко. Тема семінару – «Виклики до хлібопекарської галузі під час воєнного стану в країні». До семінару дол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі 28 березня 2024