Н У Х Т

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів закріпили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін на ПАТ «Дубномолоко»

11 травня 2018

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів закріпили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін на ПАТ «Дубномолоко»

Викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент Алла Тимчук провела виїзне лабораторне  заняття з дисципліни «Технології молочних та молоковмісних продуктів» зі студентами групи МО-3-2 у виробничих умовах на одному із найпотужніших та сучасних заводів із виробництва сиру в Україні - ПАТ «Дубномолоко». 

Сучасний завод-сироварня, розташований у місті Дубно, - це поєднання новітніх технологій та мистецтва сироваріння. Завод має найсучасніше обладнання для виробництва твердих і плавлених сирів, усі етапи повністю автоматизовані та стандартизовані. Потужність підприємства на рік становить 15 млн кг твердих сирів та 4 млн кг плавлених сирів. «КОМО» дотримується найвищих стандартів якості та має сертифікат відповідності міжнародному стандарту FSSC 22000.

Головні спеціалісти підприємства ознайомили студентів із особливостями організації виробництва сирів твердих і плавлених, а також сирів, вироблених за власними рецептурами підприємства («Тенеро», «Фамілія», «Горіховий», «Кантрі»), а також дали вичерпні відповіді на усі поставлені запитання. Студенти мали змогу оцінити високу якість сирів твердих і плавлених, вироблених  на підприємстві.

Завдяки успішно проведеному виїзному лабораторному заняттю студентами були закріплені теоретичні знання зі спеціальних дисциплін, а також отримане наочне уявлення про роботу сучасного фахового підприємства.

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Досвід молодих викладачів

7 жовтня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися відкриті заняття доцента Ольги Пушки і асистента Світлани Ковальчук. Лекцію «Предмет дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства. Характеристика технологічних процесів виробництва кулінарної продукції» з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід молодих викладачів 13 жовтня 2020

Квестові перегони ейчарів

Незважаючи на канікули, студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») продовжують працювати над своїм професійним апгрейдом. Днями відбувся Summer Quest від Leroy Merlin – одного з найбільших європейських DIY-ритейлерів, де працюють понад 80 тисяч співробітників у 13 країнах світу. Організатори кве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квестові перегони ейчарів 09 липня 2018

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у семінарі-практикумі «Якість і безпека зерна-2018»

Завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко та викладачі кафедри Тетяна Янюк, Андрій Шаран і Тетяна Тракало відвідали семінар-практикум «Якість і безпека зерна-2018», організований Асоціацією «Борошномели України» і журналом «Зберігання і переробка зерна» за підтримки FАО і ТОВ «СТОЛИЧНИЙ МЛИН». Із доповіддю «Контрол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у семінарі-практикумі «Якість і безпека зерна-2018» 23 квітня 2018

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року. Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору 19 вересня 2022