Н У Х Т

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету допомагають готуватися до акредитації освітніх програм

02 березня 2020

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету допомагають готуватися до акредитації освітніх програм

27 лютого 2020 року відбулася зустріч колективу викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і лекторів дисциплін освітньо-професійної програми «Туризм» із провідними спеціалістами Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету у форматі тренінгу-семінару «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами». На заході були присутні декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко та голова студентської ради НУХТ Олександр Висоцький.

Головними спікерами виступили директор Центру Ігор Житнецький і керівник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Олена Подобій.

Під час тренінгу-семінару були розглянуті ключові завдання та сервісні функції Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, а також питання щодо координації освітнього процесу в університеті та розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти на основі реалізації принципів академічної доброчесності та академічної свободи, студентоцентрованого підходу до навчання, залучення до процесу удосконалення освітньої діяльності стейкхолдерів із числа роботодавців і випускників. Підкреслювалася важливість та необхідність формування у здобувачів всіх освітньо-професійних програм «м’яких» навичок (softs kills).

Організація тренінг-семінарів є успішним прикладом реалізації інформаційної підтримки та координаційної допомоги Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету усім учасникам освітнього процесу.  

 

Опублікований: 02-03-2020
Читайте також:
Дорожня карта вступника до магістратури

Кафедра економіки праці та менеджменту та кафедра обліку і аудиту провели спільну зустріч з бакалаврами, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент персоналу» та «Облік і аудит», на якій обговорили особливості вступу до магістратури у 2024 році на основі здобутого освітнього ступеня «Бакалавр». Зокрема, зосередилися на складанні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дорожня карта вступника до магістратури 30 квітня 2024

Здобувайте якісну вищу освіту в рідній країні!

Сьогодні цикл презентаційно-інформаційних зустрічей фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності та Приймальної комісії університету зі здобувачами освіти випускових груп фахових коледжів, що входять до структури нашого вишу, завершився івентом для старшокурсників Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувайте якісну вищу освіту в рідній країні! 14 січня 2025

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. 27 березня 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітали учні 9-го класу Сумської  гімназії №1. Голови циклових комісій Ірина Лоза та Людмила Торяник детально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ відвідали сумські гімназисти 27 березня 2018