Н У Х Т

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями

09 листопада 2018

Викладачі навчально-наукового комплексу НУХТ ведуть активний діалог із роботодавцями

7 листопада 2018 року в рамках фестивалю HoReCa Show Lviv 2018 відбулася панельна дискусія-круглий стіл «Як знайти та утримати персонал».

За круглим столом організатори HoReCaSHOW Lviv спільно з рекрутинговою компанією «HR TEAM» зібрали понад 15 ТОП-експертів усіх ланок життя готелю чи ресторану Львова. Серед запрошених експертів були топові роботодавці Львова – Яна Адамик (Ресторан 36ПО), Богдана Дутко (Холдинг емоцій FEST ), Ольга Зубань (Reikartz Hotel Group), Олексій Волошин (Edem Resort Medical&Spa), Алла Заяць (Мережа FFS – HRD); HR-супровід - Христина Русін (рекрутингова компанія HR TEAM), Ольга Добровольська (Redberry); юридичний супровід - Андрій Кавчук (BK partners); Богдана Яремчук (в.о. начальника відділу управління персоналом), Олександр Николяк (студентський мер ЛМР); незалежні експерти Іван Янчишин (управління кухнею), Ольга Задерей (ресторанний менеджмент), Денис Ринський (Global Events, івент-індустрія), Василь Хмаренко (Перші Кулінарні Курси) та діючі шеф-кухарі.

Серед спеціалістів зі сфери навчання у заході взяли участь голови циклових комісії  відділення готельно-ресторанної справи Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – готельного обслуговування Ірина Тарасюк і виробництва харчової продукції Тетяна Нічкало.

Кінцевою ціллю дискусії було створення дорожньої карти (покрокового плану) для бізнесу «як знайти та утримати персонал».

Спільно із роботодавцями обговорювалися проблемні питання навчально-виробничого процесу, працевлаштування студентів, внесення змін до навчальних планів і програм відповідно до вимог ринку праці, впровадження дуальної форми навчання.

Важливим підсумком діалогу стали домовленості щодо співпраці в різних напрямах роботи між роботодавцями та навчальними закладами.

Опублікований: 09-11-2018
Читайте також:
Перша педагогічна практика

Згідно з навчальним планом підготовки у нашому університеті фахівців за третім рівнем освіти (докторів філософії) обов’язковим компонентом освітньої програми є педагогічна практика. Тому, здобувач вищої освіти ступеня «доктор філософії» І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Микита Іванов зараз опановує не тільки науково-професійні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша педагогічна практика 17 травня 2022

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня 24 січня 2019

Роль науки в умовах воєнного стану обговорювали наші науковці

18 серпня 2022 року в межах Міжнародної серпневої педагогічної науково-практичної конференції «Освіта, освітяни – незламні у війні» працювала локація «Наука та інновації: ефективні дослідження для безпечної освіти», до якої долучилися й науковці нашого університету. Учасників привітав заступник міністра освіти і науки України з питань європейської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль науки в умовах воєнного стану обговорювали наші науковці 19 серпня 2022

Професійним досвідом діляться молоді викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко провела відкрите лекційне заняття «Призначення та характеристика технологічних операцій виробництва хліба» для здобувачів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом діляться молоді викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 вересня 2020