Н У Х Т

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

05 листопада 2021

Неймовірний енологічний досвід отримали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали наймасштабнішу виставку харчових продуктів та напоїв – 24-ту WorldFood Ukraine і Wine&Spirits Ukraine, яка працювала 2-4 листопада у Міжнародному виставковому центрі.

До уваги гостей заходу були експозиційні зони від 225 компаній із 25 країн світу. Цільова аудиторія виставки – виробники продуктів харчування та напоїв, дистриб’ютори, експортери, імпортери, представники продуктового рітейлу, сфери HoReCa і науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти.

Цього року у програмі – дегустації, майстер-класи, презентації, food-батли, бізнес-лекторії, відкритий бізнес-практикум для рестораторів від Restorator.UA, Міжнародний дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards.

У рамках виставки Wine&Spirits Ukraine наші викладачі відвідали майстер-класи з дегустаціями.

Перший, «Вина Болгарії – тисячолітня історія» від засновника «Школи вин Дмитра Сидоренка», ідейного натхненника і президента Асоціації сомельє України протягом 15 років, члена журі понад 11 міжнародних конкурсів сомельє, співрозробника правил конкурсу «Кращий сомельє України» Дмитра Сидоренка.

Другий, «Vinos de La Luz» – поєднуючи найкращі виноробні регіони» від бренд-амбасадорки групи виноробень Vinos de La Luz у Східній Європі, директорки компанії Big Wines, колумністки журналу Drinks+, творця сайту про вино nataliiawines.com.ua Наталії Бурлаченко. Крім того, науково-педагогічним працівникам випала унікальна нагода познайомитись із власником компанії Vinos de La Luz, виноробні якої знаходяться в Італії, Іспанії, Аргентині, Рікардо Нуньєзом. Це був неймовірний енологічний досвід для наших викладачів із поглибленням теоретичних знань і набуттям навиків професійної дегустації вин.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи активно долучаються про професійних виставок для нетворкінгу і обміну досвідом із фахівцями-практиками, експертами галузі. У фокусі – вивчення трендів і новацій ринку харчової продукції і сегменту HoReCa для підвищення якості викладання навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського і магістерського рівнів.

Опублікований: 05-11-2021
Читайте також:
Наші викладачі переймають досвід у впровадженні дуальної форми навчання у німецьких колег

У рамках міжнародної співпраці Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ із Професійною школою ресторанної справи A.M Gastro Coaching (м. Потсдам, Німеччина) заступник директора Олеся Стахів, методист курсової підготовки Наталія Князева та доцент кафедри готельно-ресторанної справи університету, кандидат технічних наук Андрій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі переймають досвід у впровадженні дуальної форми навчання у німецьких колег 02 липня 2018

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА»

На кафедру біотехнології і мікробіології завітали представники компанії ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» – медичний директор Марина Валова та директор з експорту Оксана Плотнікова. Разом із завідувачем кафедри, професором Тетяною Пирог, деканом факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак, а також доцентами Вікторією Красінько та Оксан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинається співпраця з фармацевтичною компанією ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» 22 листопада 2019

Новітнє фармацевтичне обладнання як один із факторів забезпечення високої якості та безпечності готової продукції

У рамках вивчення дисципліни «Сучасні фармацевтичні технології» магістранти кафедри біотехнології і мікробіології поглибили знання за темою «Використання новітнього обладнання для фармацевтичної біотехнології на прикладі процесу виробництва гормонів». Лекторкою виступила випускниця кафедри, а нині фахівчиня компанії «GEA WS Ukraine» Олена Новікова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітнє фармацевтичне обладнання як один із факторів забезпечення високої якості та безпечності готової продукції 14 травня 2021

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ

Співробітники університету, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент Анастасія Пухляк, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак і доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Віктор Сідлецький за підтримки Ічнянського молочноконсервного комбінату відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з фахівцями Ічнянського молочноконсервного комбінату презентували гімназистам університет викладачі НУХТ 24 грудня 2019