Н У Х Т

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 грудня 2019

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 грудня свої сертифікати, що підтверджують успішне завершення навчання, отримали випускники чотирьох сертифікатних програм – «Харчові технології», «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», «Косметологія» і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості».

Винуватців свята тепло привітали проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник навчально-методичного відділу Валерій Виговський, менеджери програм «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» Тетяна Сильчук, «Косметологія» Ірина Радзієвська і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості» Оксана Вашека.

Слухачі програм поділилися своїми враженнями від навчання, розповіли, що для них було найцікавішим, чи виправдалися їх очікування від навчання за сертифікатними програмами, де вони планують застосовувати здобуті знання і навички та висловили побажання щодо подальшого розвитку програм.

Зауважимо, що серед слухачів цих курсів були і студенти нашого університету, і наші випускники минулих років, і студенти інших закладів вищої освіти України, зокрема Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», і виробничники. Всі вони високо оцінили якість курсів, що закінчили, а деякі висловили бажання або повторити прослуханий курс, або пройти навчання ще за якою-небудь сертифікатною програмою нашого вишу.

Сертифікатні програми НУХТ були започатковані у 2016 році і з того часу користуються сталим попитом, адже ці інноваційні авторські курси сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні і при цьому не потребують попередньої спецпідготовки й не мають вікових обмежень.

Вітаємо випускників сертифікатних програм осіннього семестру 2019 року, бажаємо наснаги, успіхів на шляху самовдосконалення й вдалого застосування отриманих знань!

Опублікований: 20-12-2019
Читайте також:
Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022

Тренінг «Працевлаштування в HR-cфері» від управлінця персоналом

8 листопада 2022 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли активну участь у онлайн-тренінгу з питань працевлаштування з фахівчинею з управління персоналом компанії IBox Інною Смаголь. Гостя розповіла про свій досвід з працевлаштування та розвитку кар’єри в компанії IBox: від оператора колцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг «Працевлаштування в HR-cфері» від управлінця персоналом 09 листопада 2022

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету

Уряд спростив і вдосконалив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету. Відповідний Порядок був затверджений Постановою Кабінету Міністрів України. Документ визначає нові правила, за якими головні розпорядники бюджетних коштів, зокрема міністерства, національні академії наук,  ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд спростив процес формування тематики наукових досліджень і науково-технічних розробок, що виконуються за кошти держбюджету 16 січня 2018

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

Нарешті студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології харчування» підійшли до фінішного бар’єру – захисту дипломних магістерських робіт. 13 студентів денної форми, які навчалися за державним замовленням, здобули освітній ступінь «магістр». Захист дипломних робіт проходив дуже жваво, кожний із доповідач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи 21 лютого 2017