Н У Х Т

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 december 2019

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 грудня свої сертифікати, що підтверджують успішне завершення навчання, отримали випускники чотирьох сертифікатних програм – «Харчові технології», «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», «Косметологія» і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості».

Винуватців свята тепло привітали проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник навчально-методичного відділу Валерій Виговський, менеджери програм «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» Тетяна Сильчук, «Косметологія» Ірина Радзієвська і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості» Оксана Вашека.

Слухачі програм поділилися своїми враженнями від навчання, розповіли, що для них було найцікавішим, чи виправдалися їх очікування від навчання за сертифікатними програмами, де вони планують застосовувати здобуті знання і навички та висловили побажання щодо подальшого розвитку програм.

Зауважимо, що серед слухачів цих курсів були і студенти нашого університету, і наші випускники минулих років, і студенти інших закладів вищої освіти України, зокрема Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», і виробничники. Всі вони високо оцінили якість курсів, що закінчили, а деякі висловили бажання або повторити прослуханий курс, або пройти навчання ще за якою-небудь сертифікатною програмою нашого вишу.

Сертифікатні програми НУХТ були започатковані у 2016 році і з того часу користуються сталим попитом, адже ці інноваційні авторські курси сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні і при цьому не потребують попередньої спецпідготовки й не мають вікових обмежень.

Вітаємо випускників сертифікатних програм осіннього семестру 2019 року, бажаємо наснаги, успіхів на шляху самовдосконалення й вдалого застосування отриманих знань!

Published on: 20-12-2019
Read also:
Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання. 2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та бір...

READ YOURSELF

Тривають вступні перегони до магістратури 05 july 2019

Низку невідкладних питань розглянула вчена рада університету на першому в навчальному році засіданні

3 вересня відбулося перше у новому навчальному році засідання вченої ради університету. В.о. ректора університету, перший проректор Володимир Яровий розпочав його з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Присутні привітали колег оплесками. Урочистості продовжилися врученням відзнак: - нагрудним знаком «Відзнака Наці...

READ YOURSELF

Низку невідкладних питань розглянула вчена рада університету на першому в навчальному році засіданні 03 september 2020

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

READ YOURSELF

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 may 2019

Розпочалася педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів

5 лютого 2024 року у межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2023-2024 навчального року, аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Іван Бартошак прочитав лекцію «Морозиво різних країн світу» з дисципліни «Авторське морозиво та заморожені ...

READ YOURSELF

Розпочалася педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів 06 february 2024