Н У Х Т

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 december 2019

Випускники ще чотирьох сертифікатних програм НУХТ отримали сертифікати про успішне завершення навчання

20 грудня свої сертифікати, що підтверджують успішне завершення навчання, отримали випускники чотирьох сертифікатних програм – «Харчові технології», «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», «Косметологія» і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості».

Винуватців свята тепло привітали проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник навчально-методичного відділу Валерій Виговський, менеджери програм «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» Тетяна Сильчук, «Косметологія» Ірина Радзієвська і «Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості» Оксана Вашека.

Слухачі програм поділилися своїми враженнями від навчання, розповіли, що для них було найцікавішим, чи виправдалися їх очікування від навчання за сертифікатними програмами, де вони планують застосовувати здобуті знання і навички та висловили побажання щодо подальшого розвитку програм.

Зауважимо, що серед слухачів цих курсів були і студенти нашого університету, і наші випускники минулих років, і студенти інших закладів вищої освіти України, зокрема Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», і виробничники. Всі вони високо оцінили якість курсів, що закінчили, а деякі висловили бажання або повторити прослуханий курс, або пройти навчання ще за якою-небудь сертифікатною програмою нашого вишу.

Сертифікатні програми НУХТ були започатковані у 2016 році і з того часу користуються сталим попитом, адже ці інноваційні авторські курси сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні і при цьому не потребують попередньої спецпідготовки й не мають вікових обмежень.

Вітаємо випускників сертифікатних програм осіннього семестру 2019 року, бажаємо наснаги, успіхів на шляху самовдосконалення й вдалого застосування отриманих знань!

Published on: 20-12-2019
Read also:
Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

READ YOURSELF

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 december 2021

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»)...

READ YOURSELF

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу 22 april 2020

Спеціалізований фаховий семінар кафедри мехатроніки та пакувальної техніки для здобувачів коледжу

Незважаючи на складнощі воєнного часу, продовжується співпраця колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого з коледжами та школами Києва й області. Цього тижня відбувається спеціалізований фаховий семінар «Електропневматичні засоби автоматизації» для студентів спеціалізації ...

READ YOURSELF

Спеціалізований фаховий семінар кафедри мехатроніки та пакувальної техніки для здобувачів коледжу 20 may 2022

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

READ YOURSELF

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 january 2024