Н У Х Т

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

29 october 2021

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича з Максимом Голубєвим, відомим в Україні та інших країнах світу як джелатер’є МассімоДжеларті.

Засновник «Ice cream studio&restaurant Gelarty» ознайомив гостей із асортиментом авторського морозива і десертів та організував дегустацію їх найбільш популярних видів.

Учасники зустрічі обговорили шляхи можливого співробітництва стосовно розроблення нових видів морозива оздоровчого призначення із застосуванням дієтичних харчових добавок, які виготовляються у Польщі.

Сподіваємося, перспектива міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива зміцнить творчі стосунки між фахівцями України і Польщі та сприятиме подальшому розвитку харчової науки і харчової промисловості.

Published on: 29-10-2021
Read also:
Планове засідання вченої ради університету

Сьогодні у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Традиційно привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, члени вченої ради приступили до роботи і відповідно до порядку денного розглянули кадрові питання, виховну роботу в університеті, стан забезпечення безпеки життєдіяльності колективу і відповід...

READ YOURSELF

Планове засідання вченої ради університету 29 may 2025

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

READ YOURSELF

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 october 2024

Від студента до стейкхолдера: як випускники допомагають формувати майбутнє

Зустріч із випускниками – це завжди неординарна подія для колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки. Особливо, коли на кафедру приходить не тільки випускник, а і стейкхолдер, керівник повідної компанії в Україні  з постачання та виробництва пакувального обладнання та витратних матеріалів PACKHOUSE MACHINERY Ігор Соя. Метою зустрічі було...

READ YOURSELF

Від студента до стейкхолдера: як випускники допомагають формувати майбутнє 26 september 2024

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

У межах реалізації Програми професійного розвитку академічних менеджерів за ініціативи Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», команда нашого університету успішно опановує першу сесію Модуля 1 «Роль університе...

READ YOURSELF

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 07 april 2025