Н У Х Т

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

29 october 2021

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича з Максимом Голубєвим, відомим в Україні та інших країнах світу як джелатер’є МассімоДжеларті.

Засновник «Ice cream studio&restaurant Gelarty» ознайомив гостей із асортиментом авторського морозива і десертів та організував дегустацію їх найбільш популярних видів.

Учасники зустрічі обговорили шляхи можливого співробітництва стосовно розроблення нових видів морозива оздоровчого призначення із застосуванням дієтичних харчових добавок, які виготовляються у Польщі.

Сподіваємося, перспектива міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива зміцнить творчі стосунки між фахівцями України і Польщі та сприятиме подальшому розвитку харчової науки і харчової промисловості.

Published on: 29-10-2021
Read also:
Фотоміст «ВишиванкаDay» кафедри іноземних мов професійного спрямування об’єднав українців Австрії, Польщі, Канади, Франції, Австралії

Фотоміст «ВишиванкаDay» провела кафедра іноземних мов професійного спрямування зі своїми рідними, колегами, друзями, знайомими з Австрії, Польщі, Канади, Франції, Австралії тощо. Бо вишиванка – це одяг-оберіг, одяг-дань поваги своєму корінню, найдавніше мистецтво наших предків, душа України. На вишиванці можна побачити весь світ: квіти, птахи, твар...

READ YOURSELF

Фотоміст «ВишиванкаDay» кафедри іноземних мов професійного спрямування об’єднав українців Австрії, Польщі, Канади, Франції, Австралії 16 may 2019

Тривають вступні перегони до магістратури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури денної і заочної форм навчання. 2 липня єдиний вступний іспит з іноземної мови здали вступники до магістратури за спеціальностями «Економіка», «Журналістика», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та бір...

READ YOURSELF

Тривають вступні перегони до магістратури 05 july 2019

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена!

Наприкінці грудня 2021 року в нашому університеті розпочалися акредитаційні експертизи освітньо-наукових програм підготовки здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії». Першою у цьому процесі стала освітньо-наукова програма «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (гарант – завідувач кафедри електропостачання і енергоменеджменту...

READ YOURSELF

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена! 01 april 2022

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

READ YOURSELF

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 november 2021