Н У Х Т

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

29 жовтня 2021

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича з Максимом Голубєвим, відомим в Україні та інших країнах світу як джелатер’є МассімоДжеларті.

Засновник «Ice cream studio&restaurant Gelarty» ознайомив гостей із асортиментом авторського морозива і десертів та організував дегустацію їх найбільш популярних видів.

Учасники зустрічі обговорили шляхи можливого співробітництва стосовно розроблення нових видів морозива оздоровчого призначення із застосуванням дієтичних харчових добавок, які виготовляються у Польщі.

Сподіваємося, перспектива міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива зміцнить творчі стосунки між фахівцями України і Польщі та сприятиме подальшому розвитку харчової науки і харчової промисловості.

Опублікований: 29-10-2021
Читайте також:
Актуальна тематика розвитку внутрішнього та міжнародного туризму у кваліфікаційних роботах магістрантів

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної і заочної форм навчання зі спеціальності «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила д.е.н., доцент, професор кафедри туризму та рекреації Київського національного торговельно-економічного університету Наталія Роскладка. До складу комісії також уві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тематика розвитку внутрішнього та міжнародного туризму у кваліфікаційних роботах магістрантів 20 лютого 2020

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок

Функціонування в умовах карантину корегує діяльність усіх без винятку підприємств та організацій, у тому числі й закладів вищої освіти. Виклики сьогодення змушують до переорієнтації освітнього процесу шляхом чергування оnline та ofline навчання. У цих умовах опанування здобувачами дисциплін, передбачених навчальним планом, зокрема практична підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних навичок 13 жовтня 2020

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів

3 жовтня студенти групи ТІ-2-6 разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали Національний музей мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків. Ця маленька екскурсія подарувала багато яскравих емоцій і вражень та дозволила насолодитися збіркою закордонного мистецтва. У Музеї представлені колекції надзвичайно вартісн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів 04 жовтня 2018

Мандрівка до світу кольорів

18 листопада в університеті відбувся надзвичайно атмосферний, емоційний і по-справжньому надихаючий захід – лекція-практика «Мова кольорів» від неймовірної Тетяни Скорої. У затишному просторі присутні поринули у світ барв, які не просто прикрашають наше життя, а впливають на настрій, енергію, рішення, комунікацію та навіть наше внутрішнє відчуття г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка до світу кольорів 19 листопада 2025