Н У Х Т

У вишиванках до музею!

22 травня 2023

У вишиванках до музею!

Протягом минулого тижня викладачі кафедри гуманітарних дисциплін зі студентами різних інститутів і факультетів провели низку виховних заходів, адже він був урожайний на важливі дати. Так, на День вишиванки викладачі та здобувачі освіти рясніли барвистими вишиванками. Сьогодні це свято набуло особливого значення, бо в час воєнного лихоліття, де б не були українці, їх єднає українська вишиванка.

18 травня також відзначають Міжнародний день музеїв. Тож, студенти разом із доцентом Сергієм Береговим відвідали Музей історії міста Києва, Національний заповідник «Софія Київська». Здобувачі були вражені величчю та красою заповідника, адже ця культова споруда зберігає в собі духовний зв’язок поколінь.

Опублікований: 22-05-2023
Читайте також:
Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота під час війни 30 листопада 2022

Челендж #БТЕК_без_трешу

Останнім часом все частіше лунають заклики сортувати сміття. Так сортувати чи не сортувати? Для відповідального громадянина відповідь однозначна – сортувати! Варто усвідомити, що вивезення сміття та пошук нових полігонів не є рішенням проблеми: тільки навчившись поводитися зі сміттям і продукувати його в меншій кількості, кожний зробить свій внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж #БТЕК_без_трешу 21 жовтня 2021

Сучасне місто та туристичні маршрути

Розвиток туристичних маршрутів у місті неможливий без розвитку сфери транспортної логістики. При плануванні подорожі значна увага приділяється вибору видів транспорту, визначенню компаній-перевізників, особливостям логістики туристів із метою забезпечення оптимального доступу до туристичних атракцій у місті. Крім того, туристичними інформаційними ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасне місто та туристичні маршрути 19 грудня 2022

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 жовтня 2018