Н У Х Т

Черговий науковий семінар на кафедрі інформаційних систем

17 липня 2019

Черговий науковий семінар на кафедрі інформаційних систем

На кафедрі інформаційних систем відбувся черговий науковий семінар, у рамках якого аспірантка кафедри Наталія Бреус представила колегам результати свого дисертаційного дослідження. На засіданні також були присутні троє членів спеціалізованої вченої ради К 26.058.05 із захисту дисертаційних робіт, професори Олександр Кургаєв, Валерій Литвинов і Валерій Самсонов.

Тема кандидатської дисертації, над якою працює здобувач, – «Інформаційна технологія для моделювання рецептур морозива». Робота виконується за спеціальністю 05.13.06 – Інформаційні технології. Науковий керівник – доцент, к.т.н. Сергій Грибков.

Під час доповіді були представлені основні результати наукового дослідження. Робота викликала інтерес аудиторії та наукову дискусію. Після заслуховування аспірантки присутні задали їй свої запитання. Отримані зауваження та пропозиції будуть враховані при оформленні дисертаційної роботи та підготовці до попереднього захисту.

Присутні рекомендували заслухати результати дослідження Наталії Бреус на розширеному міжкафедральному науковому семінарі, який відбудеться найближчим часом.

Бажаємо молодому науковцю успішного завершення роботи над дисертацією!

Опублікований: 17-07-2019
Читайте також:
Ораторському мистецтву вчилися студенти хіміки-технологи

Формат майстер-класів в опануванні чогось цікавого став доволі популярним сьогодні в університеті. Останній приклад – наші хіміки-технологи. Вони повірили у свої сили, підвищили рівень володіння власними здібностями та отримали з перших рук від відомої теле- та радіоведучої знання з ораторського мистецтва, що було дуже корисно. Наталія Махно, як  т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ораторському мистецтву вчилися студенти хіміки-технологи 08 червня 2018

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин!

Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками. 8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заслужені нагороди – знак досягнення професійних вершин! 10 квітня 2025

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Відбулося урочисте нагородження переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 н.р. за спеціальністю 181 «Харчові технології», напрямом «Ресторанні технології», що відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції серед здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування». Нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 29 травня 2025