Н У Х Т

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

28 вересня 2021

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету.

Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багатьох років тісно і плідно співпрацює з Корпорацією «Артеріум», яка підтримує талановиту молодь кафедри, спонсоруючи проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та конкурсу студентських наукових проєктів зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Співробітники Корпорації постійно проводять навчальні тренінги зі здобувачами-біотехнологами, на яких вони пробують себе у ролі майбутніх фахівців, навчаються вести ділові переговори.

Також фахівці Корпорації «Артеріум» ознайомлюють здобувачів нашого ЗВО з тонкощами майбутньої професії, проводять майстер-класи («Аналіз ризиків у прийнятті рішень», «Вчимося комунікувати», «Підготовка до співбесіди та її успішне проходження») та вебінари («Емоції: вороги чи помічники», «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?»), що сприяє підвищенню комунікативної здібності здобувачів, удосконаленню їхньої підготовки у сфері корпоративних стосунків.

Щороку здобувачі-біотехнологи, які навчаються у бакалавраті та в магістратурі, проходять технологічну та переддипломну практику на базі АТ «Київмедпрепарат», що входить до Корпорації «Артеріум». А після практики залишаються працювати у Корпорації. До речі, виконавчий директор АТ «Київмедпрепарат» Олександр Яцюк – випускник кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ.

Співробітництво зі стейкхолдерами не обмежується спільною роботою над вдосконаленням якості підготовки здобувачів за різними освітньо-професійними програмами, але й передбачає й відзначення цієї роботи. Так, нещодавно деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Оксаною Скроцькою з дружнім візитом відвідали АТ «Київмедпрепарат». Від імені ректора, професора Олександра Шевченка вручили подяку ректора НУХТ і цінний подарунок директорці з управління персоналом Корпорації «Артеріум» Ользі Цапро. Поспілкувалися щодо подальшої співпраці з Олександром Яцюком, Ольгою Цапро та директоркою з розвитку персоналу ТОВ «Триглав Інтернешнл», членкинею проєктної групи освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Анною Єгоровою та визначилися з основними напрямками роботи у цьому навчальному році. До обговорення співпраці також долучились і випускники кафедри Наталія Корх, Дмитро Свинаренко, Олександр Голодюк, які успішно реалізовують свій потенціал в АТ «Київмедпрепарат» і Корпорації «Артеріум».

Колективи факультету біотехнології та екологічного контролю і випускової кафедри біотехнології і мікробіології дуже вдячні керівництву і співробітникам Корпорації «Артеріум» за багаторічну плідну співпрацю та підтримку талановитих біотехнологів!

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтверджують високий рівень своєї підготовки

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства продовжуються захисти кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства». Майбутні фахівці на високому  рівні представляють результати своїх досліджень і розробок. Усі доповідачі чітко і лаконічно презен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтверджують високий рівень своєї підготовки 22 лютого 2018

Інноваційні технології сприяють навчанню

У рамках проведення планових гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, за ініціативи професорки кафедри Ірини Шевченка та завідувача кафедри, професора Василя Пасічного 12 березня 2024 року був організований, за участю викладачів кафедри, лекційно-лабораторний прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології сприяють навчанню 13 березня 2024

Плідна робота англомовної секції 91-ї Конференції молодих вчених, аспірантів і студентів

91-у Конференція молодих вчених, аспірантів і студентів завершилася плідною роботою та приємним спілкуванням на англомовній секції. Географія учасників дозволила здійснити оригінальне привітання – одночасно «добрий день», «доброго ранку» і «доброго вечора». Доповідали представники нашого університету, Аграрного університету у Нітрі (Словаччина) р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота англомовної секції 91-ї Конференції молодих вчених, аспірантів і студентів 15 квітня 2025

Бути в тренді з FoReCH 2021

З 29 вересня по 1 жовтня працював Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2021. Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не могли пропустити цю подію, тому разом із викладачами відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі. Кожного рок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути в тренді з FoReCH 2021 04 жовтня 2021