Н У Х Т

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

12 січня 2024

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

Фармація – галузь науки, що невпинно прогресує та стає все більш затребуваною, тому розвиток hard і soft skills для працівників цієї та дотичної сфери є важливим процесом становлення їх як професіоналів своєї справи. Тож кожний день наших магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – це нагода дізнатися щось нове, розвиватися, поглиблювати свої знання, вміння та навички не лише в межах університету.

Здобувачі другого рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» широко користуються можливостями неформальної освіти, яку вітає кафедра біотехнології і мікробіології.

Нещодавно Дар'я Синявська відвідала онлайн-семінар «GMP/QC. Система (служба) контролю якості фармкомпанії. Належна лабораторна практика КЯ лікарських засобів», на якому закріпила знання, здобуті під час вивчення дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві», лекторкою якої є доцентка, кандидатка біологічних наук Світлана Старовойтова.

Спілкування зі спікером пройшло на одному диханні, незважаючи на те, що семінар був восьмигодинним. Здобувачка підтвердила успішне проходження навчання тестуванням й отримала відповідний сертифікат

Як зазначають наші здобувачі, впровадження неформальної освіти для студентів є цікавим і неординарним рішенням, і цю практику варто поширювати з огляду на те, що наш університет завжди випускає не тільки спеціалістів своєї справи, але й різнобічно розвинених особистостей.

Опублікований: 12-01-2024
Читайте також:
Підвищення кваліфікації працівників галузі триває!

У навчально-науковому комплексі Національного університету харчових технологій створений повний цикл навчання впродовж усього життя. У структурі успішно функціонують фахові коледжі, що забезпечують передвищу підготовку, навчально-наукові інститути і факультети, де здобувається повна вища освіта, а також інститути післядипломного навчання, де проход...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації працівників галузі триває! 11 вересня 2020

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 21 вересня відбулися відкриті лекційні заняття. Доцент Світлана Олійник провела аудиторне заняття для здобувачів групи ЗТБ-1-1м з дисципліни «Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції – «Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві». Лектор звернула увагу ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 22 вересня 2020

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

Студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у проєкті, який проходив у туристичному осередку «Чардворек» у Польщі. Протягом десяти днів вони не лише вивчали основи ведення бізнесу, але й поглиблювали свої знання в аналізі ринкових тенденцій, вивчали польський та український досвід у сфері харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE 30 серпня 2024