Н У Х Т

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

12 січня 2024

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

Фармація – галузь науки, що невпинно прогресує та стає все більш затребуваною, тому розвиток hard і soft skills для працівників цієї та дотичної сфери є важливим процесом становлення їх як професіоналів своєї справи. Тож кожний день наших магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – це нагода дізнатися щось нове, розвиватися, поглиблювати свої знання, вміння та навички не лише в межах університету.

Здобувачі другого рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» широко користуються можливостями неформальної освіти, яку вітає кафедра біотехнології і мікробіології.

Нещодавно Дар'я Синявська відвідала онлайн-семінар «GMP/QC. Система (служба) контролю якості фармкомпанії. Належна лабораторна практика КЯ лікарських засобів», на якому закріпила знання, здобуті під час вивчення дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві», лекторкою якої є доцентка, кандидатка біологічних наук Світлана Старовойтова.

Спілкування зі спікером пройшло на одному диханні, незважаючи на те, що семінар був восьмигодинним. Здобувачка підтвердила успішне проходження навчання тестуванням й отримала відповідний сертифікат

Як зазначають наші здобувачі, впровадження неформальної освіти для студентів є цікавим і неординарним рішенням, і цю практику варто поширювати з огляду на те, що наш університет завжди випускає не тільки спеціалістів своєї справи, але й різнобічно розвинених особистостей.

Опублікований: 12-01-2024
Читайте також:
Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Романа Кириленка з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів-магістрантів 2 курсу збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Тема лекційного заняття – «Ліцензійні угоди». Говорили про ліцензії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 03 жовтня 2022

Педагогічна практика – платформа для навчання і діалогу

18 квітня на кафедрі технології консервування в рамках проходження педагогічної практики аспірантом першого року навчання Артемом Марченком було проведено лабораторне заняття на тему «Визначення якісних показників чаю» з дисципліни «Харчові технології. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» для здобувачів-бакалаврів друг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика – платформа для навчання і діалогу 21 квітня 2025

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води

25 січня 2024 року відбувся захист дисертації «Технологія модифікованого крохмалю з інкапсулюванням біологічно активних речовин для збагачення харчових продуктів» Аліною Авраменко на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертаційне дослідження виконане під науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води 26 січня 2024

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025

27 червня в актовій залі університету відбулася урочиста подія – випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цей день став символом завершення важливого етапу в житті наших студентів і початком нового – професійного. Святкова атмосфера, щирі усмішки випускників, зворушені батьки та натхненні викладачі – усе це зробило з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято знань, мрій і надій: випуск бакалаврів ННІ ЕіУ НУХТ–2025 01 липня 2025