Н У Х Т

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

12 січня 2024

Неформальна освіта – магістранти розвивають hard і soft skills

Фармація – галузь науки, що невпинно прогресує та стає все більш затребуваною, тому розвиток hard і soft skills для працівників цієї та дотичної сфери є важливим процесом становлення їх як професіоналів своєї справи. Тож кожний день наших магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – це нагода дізнатися щось нове, розвиватися, поглиблювати свої знання, вміння та навички не лише в межах університету.

Здобувачі другого рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» широко користуються можливостями неформальної освіти, яку вітає кафедра біотехнології і мікробіології.

Нещодавно Дар'я Синявська відвідала онлайн-семінар «GMP/QC. Система (служба) контролю якості фармкомпанії. Належна лабораторна практика КЯ лікарських засобів», на якому закріпила знання, здобуті під час вивчення дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві», лекторкою якої є доцентка, кандидатка біологічних наук Світлана Старовойтова.

Спілкування зі спікером пройшло на одному диханні, незважаючи на те, що семінар був восьмигодинним. Здобувачка підтвердила успішне проходження навчання тестуванням й отримала відповідний сертифікат

Як зазначають наші здобувачі, впровадження неформальної освіти для студентів є цікавим і неординарним рішенням, і цю практику варто поширювати з огляду на те, що наш університет завжди випускає не тільки спеціалістів своєї справи, але й різнобічно розвинених особистостей.

Опублікований: 12-01-2024
Читайте також:
Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність

На кафедрі фізики тривають відкриті лекції. Професор кафедри Анатолій Король прочитав відкриту лекцію для здобувачів І курсу факультету готельно-рксторанного та туристичного бізнесу з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Відповідно до робочої програми викладач продовжив розпочату Михайлом Лазаренком тему та провів заняття «Елект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фізики продовжують демонструвати лекторську майстерність 23 листопада 2021

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Участь у науковому заході взяли здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра та магістра під керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено! 31 березня 2025

НУХТ – учасник Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Наш університет відібраний для участі у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів, що реалізується Британською Радою в Україні у рамках спільного проєкту Міністерства освіти і науки України і Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів». Програма ініційована МОН і спрямована на зміцнення інституційної спромо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – учасник Програми професійного розвитку академічних менеджерів 04 квітня 2025

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами бакалаврського ступеня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Добігли кінця захисти кваліфікаційних робіт технологів-бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування», на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Непросто, напружено і хвилююче проходило підтвердження високого рівня знань випускників-бакалаврів, ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами бакалаврського ступеня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 червня 2022