Н У Х Т

Зустріч кондитерів

14 вересня 2018

Зустріч кондитерів

З 11 по 13 вересня 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі працював Всеукраїнський тиждень харчових технологій, однією зі складових якого була низка галузевих науково-технічних і науково-практичних конференцій.

Дві з них організували та провели фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а модератором виступив завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса.

Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» наші вчені провели спільно з асоціацією «Укркондпром» та виставковою фірмою «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» 13 вересня 2018 р.

Учасників зібрання тепло привітав і побажав плідної роботи проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Про стан та перспективи розвитку кондитерської галузі докладно йшлося у виступі голови ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна», радника президента асоціації «Укркондпром» Юрія Кожанова. На необхідності внесення змін у стандарти на кондитерські вироби наголосила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович. Питанням національної стандартизації присвятила свою доповідь провідний фахівець управління національної та міжнародної стандартизації Національного органу стандартизації Валентина Андрощук.

Актуальній проблемі сучасності – створенню харчових продуктів спеціального призначення присвятили свої виступи провідні фахівці галузі Віра Оболкіна, Вікторія Дорохович. Свої досягнення також представили науковці Одеської національної академії харчових технологій, Київського національного торговельно-економічного університету, Харківського державного університету харчування і торгівлі спільно з Українською інженерно-педагогічною академією.

Учасники конференції порушили низку нагальних для галузі питань, а ще ділилися своїми досягненнями, розповідаючи про інноваційні технології безпечних і якісних кондитерських виробів, розмірковували про наукове забезпечення подальшого розвитку галузі, розширення асортименту, використання нових видів сировини, дискутували та визначали подальші перспективи.

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Принципи сильних

Старший лейтенант Віталій Рачок, доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв назвав нещодавню зустріч зі студентами так: «Принципи сильних. Свідома молодь, сильна Україна!». Замість запланованої години зустріч тривала до вечора. Спілкувалися про наболіле. Віталій Рачок розповів про свою службу. Студенти ділилися власним д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи сильних 19 жовтня 2023

Вчимося у кращих!

Наші здобувачі спеціальності «Екологія» мають можливість поглибити і закріпити здобуті теоретичні знання та практичні навички під час проходження науково-дослідної практики. Цьогоріч однією з баз практики є Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Національної академії наук України. Науково-дослідна практика наших екологів проходить під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчимося у кращих! 11 червня 2025

Бути ефективними вчилися здобувачі-біотехнологи

Як встигати зробити усе та завжди бути продуктивним – актуальне запитання для кожного. Студентам-біотехнологам пощастило, адже розібратися з таким важливим питанням їм допомогла менеджерка з навчання та розвитку ТОВ «Triglav International LLC» Ольга Назарук під час свого майстер-класу «Тайм-менеджмент». Здобувачам надзвичайно цікаво було дізнатися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути ефективними вчилися здобувачі-біотехнологи 23 листопада 2021

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – освіта, що випереджає час!

Колективи випускових кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого у пошуку талановитих і вмотивованих вступників продовжують цикл STEM-майстер-класів для старшокласників закладів загальної середньої освіти. 4 лютого потужна викладацька команда інституту завітала до Ліцею №80 Печерського району м. Києва, щоб наочн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – освіта, що випереджає час! 06 лютого 2025