Н У Х Т

Зустріч кондитерів

14 вересня 2018

Зустріч кондитерів

З 11 по 13 вересня 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі працював Всеукраїнський тиждень харчових технологій, однією зі складових якого була низка галузевих науково-технічних і науково-практичних конференцій.

Дві з них організували та провели фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а модератором виступив завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса.

Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» наші вчені провели спільно з асоціацією «Укркондпром» та виставковою фірмою «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» 13 вересня 2018 р.

Учасників зібрання тепло привітав і побажав плідної роботи проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Про стан та перспективи розвитку кондитерської галузі докладно йшлося у виступі голови ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна», радника президента асоціації «Укркондпром» Юрія Кожанова. На необхідності внесення змін у стандарти на кондитерські вироби наголосила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович. Питанням національної стандартизації присвятила свою доповідь провідний фахівець управління національної та міжнародної стандартизації Національного органу стандартизації Валентина Андрощук.

Актуальній проблемі сучасності – створенню харчових продуктів спеціального призначення присвятили свої виступи провідні фахівці галузі Віра Оболкіна, Вікторія Дорохович. Свої досягнення також представили науковці Одеської національної академії харчових технологій, Київського національного торговельно-економічного університету, Харківського державного університету харчування і торгівлі спільно з Українською інженерно-педагогічною академією.

Учасники конференції порушили низку нагальних для галузі питань, а ще ділилися своїми досягненнями, розповідаючи про інноваційні технології безпечних і якісних кондитерських виробів, розмірковували про наукове забезпечення подальшого розвитку галузі, розширення асортименту, використання нових видів сировини, дискутували та визначали подальші перспективи.

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ побували на Львівському міжнародному форумі туризму та гостинності. Вони ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів-учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності 05 листопада 2019

Твій вибір – твій шлях: біотехнологи-першокурсники дізналися всі нюанси

Семестр тільки-но стартував, а першокурсники освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» вже занурилися у справжнє студентське життя. 9 вересня гарантка програми Світлана Старовойтова та заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю з навчальної роботи Юрій Резніченко прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твій вибір – твій шлях: біотехнологи-першокурсники дізналися всі нюанси 10 вересня 2025

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ розпочалися заходи тижня циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв. У конференц-залі коледжу відбулися інформаційні зустрічі викладачів і студентів груп ХМК-3, ХМК-4а, ХМК-4б із фахівцями з підбору персоналу кондитерської фабрики «Світоч»  Ната...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами 22 жовтня 2019

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко. Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність 03 вересня 2021