Н У Х Т

Зустріч кондитерів

14 вересня 2018

Зустріч кондитерів

З 11 по 13 вересня 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі працював Всеукраїнський тиждень харчових технологій, однією зі складових якого була низка галузевих науково-технічних і науково-практичних конференцій.

Дві з них організували та провели фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, а модератором виступив завідувач кафедри, професор Володимир Ковбаса.

Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» наші вчені провели спільно з асоціацією «Укркондпром» та виставковою фірмою «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» 13 вересня 2018 р.

Учасників зібрання тепло привітав і побажав плідної роботи проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко.

Про стан та перспективи розвитку кондитерської галузі докладно йшлося у виступі голови ТК 152 «Продукція кондитерська та харчоконцентратна», радника президента асоціації «Укркондпром» Юрія Кожанова. На необхідності внесення змін у стандарти на кондитерські вироби наголосила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович. Питанням національної стандартизації присвятила свою доповідь провідний фахівець управління національної та міжнародної стандартизації Національного органу стандартизації Валентина Андрощук.

Актуальній проблемі сучасності – створенню харчових продуктів спеціального призначення присвятили свої виступи провідні фахівці галузі Віра Оболкіна, Вікторія Дорохович. Свої досягнення також представили науковці Одеської національної академії харчових технологій, Київського національного торговельно-економічного університету, Харківського державного університету харчування і торгівлі спільно з Українською інженерно-педагогічною академією.

Учасники конференції порушили низку нагальних для галузі питань, а ще ділилися своїми досягненнями, розповідаючи про інноваційні технології безпечних і якісних кондитерських виробів, розмірковували про наукове забезпечення подальшого розвитку галузі, розширення асортименту, використання нових видів сировини, дискутували та визначали подальші перспективи.

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Практичним досвідом і незабутніми враженнями закріпили вивчене третьокурсники спеціальності «Туризм і рекреація»

23 березня 2024 року доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом зі здобувачами групи ТУ-3-11 спеціальності 242 «Туризм і рекреація» подорожували ретропотягом по Гайворонській вузькоколійці. Шлях пролягав від міста Гайворон, яке розкинулося на лівому березі річки Південний Буг (на Східному Поділлі) до міста Бершадь,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичним досвідом і незабутніми враженнями закріпили вивчене третьокурсники спеціальності «Туризм і рекреація» 26 березня 2024

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина»

18 березня в Науковому центрі «Український інститут вина» відбулася дегустація 21 зразка нових видів виноробної продукції, представлених вітчизняними підприємствами: ТОВ «ШампаньУкраїни», ТОВ «ВІНТРЕСТ», ТОВ «46 ПАРАЛЕЛЬ ВАЙН ГРУП», ДП «Харківський завод шампанських вин». У експертній групі працював завідувач кафедри біотехнології продуктів бродін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває плідна співпраця кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з НЦ «Український інститут вина» 19 березня 2021

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу

У межах дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», відвідали вебінар «Покращення енергоефекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу 15 вересня 2025

Бакалаврське поповнення кафедри обліку і аудиту

15 червня на кафедрі обліку і аудиту відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» здобувачами денної форми навчання освітньо-професійної програми «Облік і аудит». Уже традиційно на захистах кваліфікаційних робіт здобувачів освіти були присутні представники роботодавців. Зокрема, Ірина Криницька, начальниця відділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаврське поповнення кафедри обліку і аудиту 15 червня 2023