Н У Х Т

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

26 лютого 2025

Практична підготовка здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

З 20 січня по 16 лютого 2025 р. другокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти приходили виробничу практику у засобах розміщення, а захист звітів з практики відбувся з використанням технологій дистанційного навчання.

Здобувачі освіти були направлені до провідних готельних підприємств м. Києва і нашої країни – ТОВ «Міжнародний діловий центр», готель Hilton Kyiv; ТОВ «Готель Менеджмент», готель «Інтерконтиненталь»; ТОВ «Хотел Менеджмент Груп ЛЛС», готель «Рамада»; ТОВ Optima Hotel Management; Західна філія ТОВ «Зірка Буковелю», м Яремче.

Метою виробничої практики було закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів освіти з організації та технології обслуговування у засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним обладнанням, методами та формами здійснення технологічних процесів, опанування професійних умінь і навичок та визначення готовності до самостійної професійної діяльності в умовах конкурентного ринкового середовища.

Відповідно до календарного плану проходження практики студенти мали можливість здійснювати практичну діяльність у службах прийому та розміщення, управління номерним фондом, ресторанного господарства.

Виробнича практика здобувачів освіти є невід’ємною складовою частиною освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний за співпрацю кращим готельним підприємствам і радий отримувати схвальні відгуки про здобувачів освіти, їхню вмотиваність до професійного розвитку у сфері HoReCa.

Опублікований: 26-02-2025
Читайте також:
Отримуємо престижні міжнародні нагороди

Здобутки кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв поповнилися престижною нагородою міжнародного конкурсу на кращу розробку у пакувальній галузі German Packaging Award 2022 у номінації Young Talents, яку одержала магістрантка Ольга Степанова. Упаковка-переможниця була розроблена при підготовці кваліфікаційної роботи на здобутт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Отримуємо престижні міжнародні нагороди 03 листопада 2022

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулася гостьова лекція експертки з питань оброблення м’яса, виробництва м’ясних продуктів і картопляних виробів Світлани Наливайко. Пані Світлана, досвідчена підприємиця з міжнародним досвідом і директорка підприємства, поділилася зі здобувачами груп ХЧ-4-2, ХЧ-4-3ск, ХЧ-4-4 , ХМ-1-7 М, ТЖ-1-3М д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки 05 листопада 2024

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав…

Зі світом харчових і хімічних технологій познайомилися гості Навчально-наукового інституту харчових технологій на Дні гостинності, що відбувся 26 вересня. Крім презентацій освітніх пропозицій інституту та екскурсій до навчальних лабораторій, програмою заходу було передбачено проведення хімічного тренінгу «Яскраві кольори хімії» та майстер-класу «Р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав… 27 вересня 2024

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

13 грудня 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний захист кваліфікаційних робіт магістрантів освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» денної форми здобуття вищої освіти. Науковий доробок здобувачів оцінювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК, голови пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішна пряма магістрантів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 17 грудня 2024