Н У Х Т

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

07 лютого 2019

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ.

За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional Repository eNUFTIR) посів у ньому почесне 132 місце (у липні 2017-го – 769 місце). Рейтинг сформований на основі підрахунку кількості наукових робіт, розміщених у репозитарії і проіндексованих базою Google Scholar. Цього року автоматизований рейтинговий алгоритм Webeomtrics ідентифікував близько 3 тисяч репозитаріїв світу, з яких понад 30 – репозитарії українських вишів.

Наразі у eNUFTIR представлені понад 27 тисяч електронних публікацій.

Нагадаємо, що у Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного сектора UNESCO) репозитарій університету має власний ISSN – 2310-8282, отримавши статус повноцінного електронного видання.

Вітаємо спільноту НУХТ із черговим вагомим досягненням. Міжнародне визнання, лідируючі позиції у світовому рейтингу – це командна робота професорсько-викладацького колективу, студентства та співробітників закладу вищої освіти!

Опублікований: 07-02-2019
Читайте також:
Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці

Доцентки кафедри екологічної безпеки та охорони праці Аліна Сірик та Ольга Євтушенко взяли участь у вебінарі «Вчимося навчати задля безпеки праці. Інноваційні інструменти для викладача», організованому редакцією науково-виробничого журналу «Охорона праці». Спікером виступив консультант з управління Євген Годнєв, що має досвід проведення навчань дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці 25 листопада 2022

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів на Всеукраїнському з'їзді «Харчовий бізнес-2024»

Нещодавно викладачки кафедри експертизи харчових продуктів, доцентки Оксана Вашека і Світлана Усатюк долучились до ключової вітчизняної події осені у сфері безпечності харчових продуктів – ІV Всеукраїнського з'їзду «Харчовий бізнес-2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість». Професійна бізнес-зустріч була зосереджена на обговоренні євроі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів на Всеукраїнському з'їзді «Харчовий бізнес-2024» 07 жовтня 2024

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи

Третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія», незважаючи на непрості умови та різні місця перебування, не втрачають можливості опановувати дисципліни, які є основою їх майбутнього фаху. Однією з таких дисциплін є «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Ця дисципліна є важливою у системі підготовки, тому що забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи 06 червня 2022

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів

Саме під таким гаслом для новоспечених студентів-третьокурсників кафедри біотехнології і мікробіології минули перші лабораторні заняття з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія». Студенти зізналися, що після двох місяців літніх канікул так незвично було повернутися у лабораторію, налаштовувати мікроскоп, взяти до рук чашки Петрі. Та, не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів 23 вересня 2019