Н У Х Т

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

07 лютого 2019

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ.

За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional Repository eNUFTIR) посів у ньому почесне 132 місце (у липні 2017-го – 769 місце). Рейтинг сформований на основі підрахунку кількості наукових робіт, розміщених у репозитарії і проіндексованих базою Google Scholar. Цього року автоматизований рейтинговий алгоритм Webeomtrics ідентифікував близько 3 тисяч репозитаріїв світу, з яких понад 30 – репозитарії українських вишів.

Наразі у eNUFTIR представлені понад 27 тисяч електронних публікацій.

Нагадаємо, що у Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного сектора UNESCO) репозитарій університету має власний ISSN – 2310-8282, отримавши статус повноцінного електронного видання.

Вітаємо спільноту НУХТ із черговим вагомим досягненням. Міжнародне визнання, лідируючі позиції у світовому рейтингу – це командна робота професорсько-викладацького колективу, студентства та співробітників закладу вищої освіти!

Опублікований: 07-02-2019
Читайте також:
Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Привітали здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники дека...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно склали Комплексний державний іспит 20 червня 2019

Студентами на один день стали київські школярі, побувавши на Дні гостинності кафедри біотехнології і мікробіології

«А що далі?» - питання, яке завжди турбує тих, хто уже одною ногою стоїть на порозі самостійного життя – абітурієнтів. Вибір майбутнього ЗВО – важливий і відповідальний етап у житті кожного з них. «Де вчитись?», «Яку спеціальність обрати?». Так багато запитань і так мало відповідей. За умов нестачі інформації зробити свідомий вибір дуже важко. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентами на один день стали київські школярі, побувавши на Дні гостинності кафедри біотехнології і мікробіології 01 листопада 2019

Козацьке завзяття у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся традиційний військово-спортивний захід «Козацьке завзяття», присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва. Почесним гостем свята був випускник коледжу, учасник бойових дій в АТО Віталій Тараненко. Учасників заходу привітав директор коледжу Юрій Барилюк, який побажав миру Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацьке завзяття у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 жовтня 2019

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Розпочалися захисти здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» денної форми навчання освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Тематика кваліфікаційних робіт, представлених екзаменаційній комісії, є різноманітною та цікавою. Члени комісії зазначають, що здобувачі демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті прот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глибокі знання з фахових дисциплін демонструють здобувачі освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 16 червня 2021