Н У Х Т

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

07 лютого 2019

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ.

За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional Repository eNUFTIR) посів у ньому почесне 132 місце (у липні 2017-го – 769 місце). Рейтинг сформований на основі підрахунку кількості наукових робіт, розміщених у репозитарії і проіндексованих базою Google Scholar. Цього року автоматизований рейтинговий алгоритм Webeomtrics ідентифікував близько 3 тисяч репозитаріїв світу, з яких понад 30 – репозитарії українських вишів.

Наразі у eNUFTIR представлені понад 27 тисяч електронних публікацій.

Нагадаємо, що у Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного сектора UNESCO) репозитарій університету має власний ISSN – 2310-8282, отримавши статус повноцінного електронного видання.

Вітаємо спільноту НУХТ із черговим вагомим досягненням. Міжнародне визнання, лідируючі позиції у світовому рейтингу – це командна робота професорсько-викладацького колективу, студентства та співробітників закладу вищої освіти!

Опублікований: 07-02-2019
Читайте також:
Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Як святково оформити стіл у закладі ресторанного господарства знають студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», групи ГС-1-6. Конкурс на краще тематичне оформлення столу у закладі ресторанного господарства проводиться у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа». Свої дизайнерські ідеї першокурсники презентували ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ідеї для креативного святкового декору від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 квітня 2018

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів

Сучасному HR-спеціалісту необхідно пристосовуватися до специфіки бізнесу компанії, персоналом якої управляєш. З метою бути більш адаптивними, ближче познайомитись із майбутніми колегами із різногалузевих компаній та отримати нові інсайти управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») стали постійними учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові HR-інсайти для майбутніх ейчарів 07 листопада 2018

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа». До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювали наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри: професор Віктор Доценко, доценти Андрій Гавриш і Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вітає магістрів зі спеціальності «Готельна і ресторанна справа» 27 лютого 2017

Участь молоді у  розвитку економіки та суспільства обговорили учасники IX Міжнародної науково-практичної конференції

20-21 листопада в університеті працює IX Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Участь молоді у  розвитку економіки та суспільства України», організована кафедрою економіки праці та менеджменту. Пленарне засідання розпочала з вітального слова в.о. завідувача кафедри економіки праці та менеджменту, професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь молоді у розвитку економіки та суспільства обговорили учасники IX Міжнародної науково-практичної конференції 20 листопада 2018