Н У Х Т

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

18 січня 2019

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Не викликає сумніву важливість та актуальність практичної підготовки студентів на передових підприємствах харчової промисловості України. Адже, використовуючи всі набуті в нашому університеті навички та знання, лише на практиці на виробництві їх можна реально реалізувати.

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з провідними підприємствами м’ясопереробної галузі, які всіляко сприяють практичній підготовці майбутніх фахівців.

14 січня 2019 року розпочалась ознайомлювально-виробнича практика студентів-технологів другого курсу. Відповідальним за практичну підготовку студентів на кафедрі, доцентом Олегом Галенком було організовано проходження студентами практики на потужностях одного із найбільших у світі операторів роздрібних мереж – гіпермаркету «Ашан».

ТОВ «Гіпермаркет Ашан» – на сьогоднішній день це французька вертикально інтегрована корпорація, яка представлена в багатьох розвинених країнах світу та динамічно розвивається на найвищому рівні, піклуючись про якість представленої та виготовленої у власних цехах продукції.

Співробітниками компанії був проведений майстер-клас у сировинному відділені, під час якого фахівці продемонстрували розділення на відруби, обвалювання, жилування та сортування м’ясних яловичих і свинячих напівтуш. Жодний студент не залишився байдужим!

Взагалі для студентів стало надзвичайним відкриттям те, що в гіпермаркеті функціонує повноцінний цех із перероблення м’ясних напівтуш, і виготовлення напівфабрикатів із них. І, звісно ж, на підприємстві, яке відоме у всьому світі – все організовано на найвищому рівні! Саме такий досвід є безцінним, адже кращий означає – успішний. Ну, і крім того, отримавши вищу освіту у нас в університеті, студенти мають змогу зайняти посаду начальника цеху чи технолога з інновацій в мережі компанії «Ашан», що є дуже перспективно, адже робота – високооплачувана, з найкращим європейським соціальним пакетом і стабільністю.

Важливо відмітити, що проходження практики на провідних підприємствах із детальним ознайомленням із усіма технологічними процесами на виробництві та новітнім обладнанням є найважливішим етапом формування висококваліфікованого спеціаліста, якими і є випускники НУХТ. 

Опублікований: 18-01-2019
Читайте також:
Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019

6 квітня студенти групи МО-4-2 взяли участь у першому всеукраїнському хакатоні, організованому представником молочної галузі – компанією «Lactalis» в Україні. Студенти у командах вирішували поставлені підприємствами завдання, брали участь у брейн-штормах і працювали над бізнес-кейсами. Під кінець заходу студенти презентували учасникам і топ-менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів взяли участь у LactalisHackathonUA2019 08 квітня 2019

Практична допомога мікробіологам харчових виробництв

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ на курсах підвищення кваліфікації тривалістю 124 навчальних години навчалися мікробіологи харчових виробництв. Різною була як географія, так і галузевий склад – на курси приїхали 16 спеціалістів із різних регіонів України з консервних, м’ясопереробних і кондитерських підприємств. Заняття на курсах п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична допомога мікробіологам харчових виробництв 25 липня 2019

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» продовжують активно долучатися до міжнародних і вітчизняних освітніх онлайн-заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців 03 листопада 2023

Профорієнтація від учорашніх вступників

Здобувачі першого курсу освітньої програми «Технології харчування» активно долучаються до проведення профорієнтаційної діяльності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, адже, хто як не вчорашні вступники, які успішно пройшли всі етапи естафети «Вступ до НУХТ», максимально доступно та детально проінформують абітурієнтів сьогоднішн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація від учорашніх вступників 26 жовтня 2021