Н У Х Т

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

12 листопада 2019

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом професора Миколи Якимчука активно працює студентський гурток «Мехатроніка та робототехніка». 

Новим напрямком функціонування студентського гуртка є розвиток та створення керованих робототехнічних платформ. Цей напрямок очолює магістр Олексій Корсун, що має великий досвід у створенні і виготовленні нових моделей робототехнічних платформ, та є неодноразовим призером і переможцем багатьох змагань по керуванню робототехнічними та радіокерованими (автомоделями) платформами. 

Свою професійну майстерність він довів на чергових змаганнях по радіокеруванню моделями машинок масштабів 1:10 (Багі стандарт і модіфіт) та 1:8 (Шорт-Корс), які відбулися 2-3 листопада 2019 р. у спеціалізованій школі №304 м. Києва. Правильно підібрані усі складові характеристики радіокерованих моделей показали чудові результати часу у класифікаційних і фінальних заїздах.

За результатами змагань Олексій Корсун став переможцем і зайняв друге місце в класі моделях Шорт-Корс.

Вітаємо магістра з перемогою та бажаємо подальших здобутків!

Опублікований: 12-11-2019
Читайте також:
Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» протягом двох днів разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи, доцентами Оксаною Арпуль, Максимом Полумбриком та асистентом Анастасією Спільчук мали можливість ознайомитись із особливостями сервісу та організацією внутрішньої структури функціонування готелю «VitaPark Бори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні практичні заняття в умовах кращих готельних підприємств для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 березня 2019

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців

23 березня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся науково-практичний семінар «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо оформлення, розповсюдження наукової роботи». Доповідач Валентина Каленська розповіла присутнім про рекомендації щодо вимог оформлення публікацій у міжнародних рейтингових нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету провели семінар для науковців 26 березня 2018

Практичне заняття на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації про святкові традиції США

25 листопада 2021 року у групі МН-1-7p старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Алла Щеглова провела практичне заняття, присвячене Дню подяки (Thanksgiving Day). Здобувачі мали змогу ознайомитися з історією свята та його сучасними традиціями. День подяки – державне загальнонародне свято США щорічно святкують у че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації про святкові традиції США 26 листопада 2021

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry. Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі 12 жовтня 2023