Н У Х Т

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

12 листопада 2019

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом професора Миколи Якимчука активно працює студентський гурток «Мехатроніка та робототехніка». 

Новим напрямком функціонування студентського гуртка є розвиток та створення керованих робототехнічних платформ. Цей напрямок очолює магістр Олексій Корсун, що має великий досвід у створенні і виготовленні нових моделей робототехнічних платформ, та є неодноразовим призером і переможцем багатьох змагань по керуванню робототехнічними та радіокерованими (автомоделями) платформами. 

Свою професійну майстерність він довів на чергових змаганнях по радіокеруванню моделями машинок масштабів 1:10 (Багі стандарт і модіфіт) та 1:8 (Шорт-Корс), які відбулися 2-3 листопада 2019 р. у спеціалізованій школі №304 м. Києва. Правильно підібрані усі складові характеристики радіокерованих моделей показали чудові результати часу у класифікаційних і фінальних заїздах.

За результатами змагань Олексій Корсун став переможцем і зайняв друге місце в класі моделях Шорт-Корс.

Вітаємо магістра з перемогою та бажаємо подальших здобутків!

Опублікований: 12-11-2019
Читайте також:
Знайомство з ПрАТ «ІНДАР» – підприємством з виробництва генно-інженерних інсулінів

Здобувачі молодших курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відвідали ПрАТ «ІНДАР» – підприємство з повним технологічним циклом виробництва генно-інженерних інсулінів – від субстанції до готових лікарських форм. Під час екскурсії їх ознайомили з історією заводу, розповіли про структуру підприємства, про весь процес виробництва інсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з ПрАТ «ІНДАР» – підприємством з виробництва генно-інженерних інсулінів 08 травня 2023

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами

Важливою складовою освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра і «Готельна і ресторанна справа» освітнього ступеня магістра з підготовки фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» є практична підготовка здобувачів. Свої практичні навички студенти здобувають у найкращих готельних підприємствах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами 10 грудня 2024

Активний старт бакалаврів-біотехнологів першого курсу

Семестр лише розпочався, а здобувачі-бакалаври першого курсу освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» активно занурилися у студентське життя. 2 вересня вони зустрілися з деканкою факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак і гаранткою освітньої програми Світланою Ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний старт бакалаврів-біотехнологів першого курсу 06 вересня 2024

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів

Запорукою успішного вступу до університету є кропітка праця, ретельне вивчення необхідних дисциплін для складання зовнішнього незалежного оцінювання. Підготовчі курси НУХТ вже багато років допомагають старшокласникам опанувати складні завдання з хімії, математики, фізики тощо. Крім того, вдале складання екзаменаційної сесії з предметів, які виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів 17 жовтня 2018