Н У Х Т

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

14 березня 2019

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова).

Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних економічних відносин Київського національного торговельно-економічного університету Ігор Федун, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету Ольга Пащенко.

Актуальність даної теми пояснюється тим, що сучасні підприємства спиртової галузі функціонують в умовах затяжної фінансово-економічної кризи, політичної нестабільності, посилення невизначеності зовнішнього середовища, призупинення діяльності окремих спиртових підприємств, неспроможності забезпечення високих результатів господарської діяльності тощо. Водночас діяльність спиртових підприємств повинна бути спрямована не лише на виживання в умовах сьогодення, але й на процес безперервного розвитку, що вимагає пошуку та застосування нових ефективних інструментів управління. Розроблення стратегії інноваційного розвитку може забезпечити життєздатність підприємств та підвищити їх конкурентоспроможність в умовах постійних мінливих змін зовнішнього середовища.

Формування стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової промисловості забезпечить сталий розвиток і підвищення прибутковості їх діяльності, а впровадження інновацій сприятиме виходу на європейський ринок.

За результатами захисту дисертаційної роботи члени ради присудили дисертанту науковий ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Вітаємо!

Опублікований: 14-03-2019
Читайте також:
Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

30 березня на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася ще одна гостьова лекція для бакалаврів, магістрів і аспірантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». До лекторію також долучилися викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів, що сприяло підвищенню їхньої фахової кваліфікації. Тема лекції – «Роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчиня Могилівського державного університету продовольства (Республіка Білорусь) прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 31 березня 2021

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup»

На базі Кулінарного центру МХП відбувся кулінарний конкурс «HoReCa Masters Cup», участь у якому могли взяти молоді шефи віком від 18 до 30 років. Серед 66 конкурсантів, які надіслали на розгляд професійного журі свої авторські рецепти, були здобувачі бакалаврського та магістерського рівня освітньо-професійних програм «Технології харчування» і «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup» 29 березня 2024

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ

30 травня відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ, який, враховуючи карантинні обмеження, цього разу відбувався у форматі прямого ефіру на каналі в Instagram та відеоконференцій на сервісі ZOOM. Докладно про наш навчальний заклад розповіла учасникам заходу начальник відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся онлайн-День відкритих дверей НУХТ 30 травня 2020

Аудит без паніки

Днями на кафедрі обліку і аудиту відбулася гостьова лекція від Forvis Mazars на тему «Аудит без паніки. З чого все починається» для здобувачів освітньої програми «Облік і аудит». На запрошення викладачів кафедри до лекції долучились студенти інших спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління, здобувачі освіти Волинського фахо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аудит без паніки 22 жовтня 2025